Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wrozka Aga

Powróżę. :)

Polecane posty

Witam, Zapraszam 5 chetnych osób. Imie + data urodzenia + pytanie (+ oczywiscie imie i data, w przypadku kiedy pytamy takze o inną osobę). Nie wróżę osobom niepełnoletni, na temat śmierci, na temat gier losowych oraz kobietom w ciąży. Pozdrawiam i zapraszam, Aga

Gość opopoiop
anna 19.05.1985 chciałam zapytać kiedy dostanę pracę i w jakiej dziedzinie

Gość Kamila 20.05.1989
Czy znajde milosc swojego zycia?

Gość magda654
Magda 25.04.1989 Jak z moim zyciem uczuciowym, czy ona (ewelina) czy bede z nia? chce dodac ze jeszcze nawet ze soba nie gadalysmy

Gość Aribella
Aga Soyala ??? To ty?

Gość teaaaamooo
martyna 31.12.1992 kiedy wyprowadzę sie z domu?

Gość sadfsdsdfgdg
Czy ja (Agnieszka) 29.07.1986 wyjdę za Marcina - 16.12.1985?

Nie, nie jestem Panią Agnieszką Soyalą. :) Dziękuje, mam już 5 osób -opopoiop -Kamila -teaaamoo -sadfs... Magdo, rozumiem, ze Twoje pytanie to zart? ;)

anna -13-02-1974 czy moj sklep pryniesie dochody czy to klapa

Gość i ja poproszę o wróżbę
Alicja 17.03.68 , uczucia, czy uda sie stworzyć zwiazek?

Z racji tego, ze Magda nie podala daty urodzenia Eweliny, ostatnią osobą jest Pani Ania.

Gość lolita12
czy wyjade za granice w sierpniu dominika 6 maj 1984

Gość magda654
ojej,przepraszam,zapomnialam, jej data 14.05.1981

anna 19.05.1985 Aniu, Ty mi sie zarysowujesz jako taka osoba zawsze taktowna i miła. Jesteś ostrożna i powsciagliwa. Boisz sie krytyki skierowanej w Twoja strone. Dlatego tez, problemy z pracą wynikają z Twojej osobowości. Według mnie, znajdziesz prace do pół roku, natomiast co do dziedziny, to niestety nie jestem w stanie Ci tego dokładnie powiedziec, natomiast zarysowują mi sie zawody, najbardziej odpowiednie dla Ciebie - czyli cos zwiazane z mediacjami.

Kamila 20.05.1989 Kamilo, widze, ze jakies 3-4 miesiace temu rozstalas sie z osoba, ktora byla dla Ciebie bardzo wazna i teraz masz powaznego dola, watpisz w to, ze jeszcze ktos stanie na Twojej drodze. Boisz sie samotności. Jednak nie martw sie, za jakies pol roku staniesz na nogi i spotkasz faceta, ktory sprawy, ze przestaniesz rozpaczac. :)

Gość magda654
Dostane te wrozbe?

Gość Kamila 20.05.1989
wow!!!!!!!! Skad Pani to wie? Dokladnie 3,5 miesiaca temu zakonczylam prawie 4 letni zwiazek. Dziekuje, mam nadzieje ze sie sprawdzic. :) Czy moge prosic do Pani jakis kontakt osobisty?

martyna 31.12.1992 Określam to na okres od 2 miesiecy, do pol roku. - - - Kamilo - aga.borowska84@o2.pl adres masz tez w stopce :) - - - Magdo, przykro mi. Może innym razem.

Agnieszka 29.07.1986 Marcin - 16.12.1985 Agnieszko, Ty mi sie pokazujesz jako taka osoba niecierpliwa, troche zaborcza. Lubisz kiedy wszystko jest po Twojemu. Natomiast Marcin jest facetem dosyc ugodowym, chociaz juz sie meczy ta presja, ktora na nim wywierasz. Widac tutaj zdecydowanie slub i Marcina jako partnera docelowego, natomiast jeszcze nie teraz, mysle ze za jakies 2 lata owszem. Takze Agnieszko, nie naciskaj tak Marcina, bo moze z tego wszystkiego uciec. :)

anna -13-02-1974 Pani Aniu, widze, ze ostatnio miewa Pani wahania nastrojów. ;) Ale to tak na marginesie. Natomiast co do Pani pytania, nie widze tutaj kolosalnych dochodow, jednak na pewno nie zostanie Pani na minusie. Chociaz ja, pomyslalabym nad czyms innym.

Gość magda654
To jest niesparwiedliwe, jest pani niesprawiedliwa :(

Gość sadfsdsdfgdg
Hmmm... zgadza sie, chociaz ja w sumie tego nie dostrzegam... ale ma Pani racje, chyba za bardzo naciskam... zreszta sama zauwazylam, ze ostatnio Marcin kwituje wszystko co mowie tylko slowem "tak"... Dziekuje bardzo

Przykro mi Magdo, moze innym razem. ;) Pozdrawiam wszystkich i zycze udanego wieczoru. ;)

Gość wrozko ago a czy ja moglabym z
zadac kilka pytan?? w ramach tego forum, tyle ze na email??

Gość lolita12
dominika ur 6 maj 1984 czy uda mi sie rozmowa w sprawie pracy za granicą proszę bo zawsze nie zdążam