Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ona_ona_ona

Czy cos sie zmieni?

Polecane posty

Witam mam takie pytanie,tak bardzo pragniemy ciazy.mam cykle co 28 dni,kochalismy sie 12 i 13 dni cyklu wedlug teraz jest 7,8 dni od tego jesli dzis test wyszedl negatywny to czy jeszcze cos sie zmieni?wiem ze wczesnie ten test zrobilam ale nie moglam sie doczekac.

Gość nawet taniej
Takie nakręcanie się nic nie zmieni. Poczekaj wiem,że trudno ale nikt nie ma szklanej kuli.

Gość rwrwer
jak sobie odpuscicie to bedzie wieksze prawdopodobienstwo,ze zajdziesz,myslenie non stop o ciazy da odwrotny skutek

A szkoda bo od razu po stosunku bym poleciala do kogos kto ma taka kule i zapytala czy jestem w ciazy he he.nie moge juz nie ma sekundki zebym nie myslala o malenstwie zwariuje

Do spodziewanej@jeszcze 9 dni,dzis test negatyw,ale wczoraj i dzis przez jakas tam chwile czulam kucie w jajnikach,tak troche jak na okres

hej:)no na test to o duzo za wczesnie...ok 10 dniz po zapłodnieniu zarodek zagniezdza sie w macicy...i dopiero od tego ok 2 dni po mozna robic bete...a test ciążowy to 6 dni..takze przed dniem spodziewanej @ niw ma co robic...ja tez czekam na rezultaty:)25 niby mam miec @

Ja mam niby miec 23 oby nic nie przyszlo,jeszcze tego dnia mamy wesele znajomych wiec albo bede plakac z rozpaczy albo ze szczescia.trzymam kciuki za ciebie

He he swietny prezent,,,ja to ciagle mysle o moim malenstwie ktorego jeszcze nie ma,choc moj maz mowi ze on czuje ze juz tam cos jest w brzuszku

Gość nawet taniej
My też czekamy, niedawno straciłam ciążę i wiadomo trzeba odczekać;-)

no mój nawet czasami mówi do brzuszka:)to takie słodkie:)juz sie nie moge doczekać:)jak naprawde będzie tam fasolka:)ale w tym miesiącu to watpie zeby nam sie udało...starania były tylko raz...w sobote..ale prawdopodobnie w niedziele miałam owu:)tak mi sie wydaje a przynajmniej testy owu tak pokazały no i temp:)bo mierze:)

No my to robilismy 12 i 11 dni cyklu a ze niby owu 14 dnia,nie wiem czy cos z tego wyjdzie no i robilismy to jeszcze wczoraj ale wedlug moich obliczen to juz dzien nieplodny,juz sama nie wiem co myslec

No wlasnie a ja nie mam sluzu,jak bylam mlodsza to bylo go bardzo duzo a teraz nie mam go wcale...:-(

sluz musi byc...przy nastepny, cyklu,jakby sie teraz nie udało,to kontroluj to...bo moze np miałas cykl bezowulacyjny...dobrze tez jest mierzyc temp...bo jak np od połowy cyklu wzrasta to znaczy ze owu była:)mozesz tez kupic testy owu:)i tez bedziesz wiedziec:)ja 14 dnia cyklu no 13 tez miałam mnostwo sluzu płodnego

Witam to znow ja!dzis tj.3 dni przed spodziewana @ zrobilam test-negatyw.dodam ze test zrobilam z popoludniowego moczu tanim chinskim testem paskowym oraz wypilam duza ilosc pepsi od rana czy te czynniki mogly wplynac na wynik testu?