Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tojatujestem

jutro OBRONA! pomocy

Polecane posty

hejka jutro obrona a ja nic nie umiem, w ogóle nic nie wchodzi do głowy. napiszcie prosze jakie byly Wasze doświadczenia, a przede wszystkim jakiej skali trudności zadawane było pytanie to pracy licencjackiej?

Gość sabrina..
jak pisałaś prace sama to zapewne wiesz co w niej jest :) a sandałów na obronę nie wypada ubierać i nie stresuj się będzie dobrze :D dwa tygodnie temu miałam ten sam stres a dałam rade :D

ale jak ja jutro wejdę na sale i zobacze tego promotora i recenzentke to normalnie padne, a słowa no w siebie nie wydusze na 100%

ja wczoraj miałam obronę, dużo dziewczyn miało sandały:P co do trudności, było mega łatwo, moja obrona z zegarkiem w ręku trwała 1,5 minuty, dla mnie to było zaskoczenie, że tak krótko. Pytania dostaliśmy wcześniej, wystarczyło je tylko opracować.

no właśnie a nam pytań nie podal promotor, nie zapomne mu tego heheh. to ja juz nie wiem czy w tych sandałkach czy nie. w sumie jest wygodniej.

aaa, i jeszcze właśnie stwierdziłam ze nie wiem w co sie ubrać:/ cała na czarno moge? czy dziwnie? może lepiej jednak białą koszulę ? ale czarna bardziej mi pasuje... no i czarne spodnie

Gość obroniona na 5.0
ja mialam obrone 3 dni temu, poszlam w sandach - goraco przeciez trwalo z 20 min,duzo pytan, nie dostalam ich wczesniej,ale dotyczy pracy nie denerwuj sie,bedzie dobrze:)

Gość obroniona na 5.0
mozesz cala na czarno, mozesz czarno-bialo, byleby wygladac "galowo", oficjalnie, porzadnie

Gość obroniona na 5.0
u nas dlugo:O na licenc. to bylo pare min, ale na mgr dluzej... dostalam z 6 pytan, kazali mi tez zaprezentowac prace

tojatujestem hmmm... ja tej przyjemności nie czuje w tym momencie poczujesz zaraz po tym jak usłuszysz " Gratulacje.." :) ubierz sie elegancko

Gość obroniona na 5.0
, a Ty, zdajesz lic, to powinno byc krotko.. u mnie na lic byly 2 pyt - 1 od promotora, 1 od recenzenta, nie kazali prezentowac pracy, pytania zwykle dotycza pracy, chyba ze ktos jest zlosliwy albo chyba ze zapowiedzieli wam pytanie 'z calego toku studiow".. ale raczej bedzie tylko o pracy..albo Ci kaza przedstawic cele i wnioski najwazniejsze.. nie stresuj sie,bedzie ok:) chyba nie da sie 'nie zdac' ;) zawsze wycigaja na minim.ocene,nawet jak bedziesz dukac i nie bedziesz wiedziala :P

licencjat, generalnie to ma być jedno z pracy i dwa w całego toku studiów hehe, mam nadzieje, że może się zlitują

Gość pielegn?;)
jw

Gość Do autorki..........
idz czytaj prace nie wymyslimy Ci pytan nie znając jej będzie dobrze, nie panikuj

czas leci a ja dosłownie aż nie wiem czego mam się już uczyć , masakra totalna!!! chce być już poooo