Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubiona555

mam faceta i innego na boku:)

Polecane posty

Gość zagubiona555

co sadzicie o takiej sytuacji?? z moim chlopakiem jestesmy juz sporo czasu, niby dobrze sie miedzy nami uklada ale wiadomo jak to jest, skonczyla sie ta fascynacja i ogole, codziennosc taka.. poznalismy oboje znajomych, jeden z nich zaczal do mnie sie zalecac, wie ze jestem z moim, ale mu to nie przeszkadza. calowalismy sie ostatnio, bylo cudnownie, brakowalo mi takich motyli w brzuchu i szalenstwa. jutro tez mamy sie spotkac. wiem ze robie zle bo mam faceta, ale mysle ze kazdemu tez sie cos z zycia nalezy, chce byc z moim facetem bo kocham go ale to nie znaczy ze jestem wpatrzona tylko w niego bo jest wielu innych przystojnych takze facetow ktorzy mi sie podobą. uwielbiam te początki, czule smsy, pierwsze buziaki, dlatego z tym 'kumplem' mając taki kontakt czuje sie super, odpływam. do seksu nie zamierzam dopuscic bo to juz by bylo przegięcie, ale mysle ze niewinne calusy, trzymanie za reke czy przytulanie jeszcze nikomu nie zaszkodzi. wiem ze mojemu nic nie powie, nie wyda nas bo wtedy by dostal niezle od mojego. ale dawno juz nie czulam sie tak jak teraz, tak swietnie on całuje, odplywam wtedy normalnie, czuje sie bosko ze taki facet na mnie spojrzal bo jest naprawde przystojny i charakter tez ma super wiec i pozartowac,powyglupiac sie z nim mozna. jestescie/byliscie moze tez w takiej sytuacji?jesli tak to opowiedzcie:) ps...w koncu przeciez jeszcze nie jestesmy malzenstwem i nie przysiegalam mu przed Bogiem

Gość sdiyt23898989
no i po co się głupio usprawiedliwiasz że nie jesteście małżeństwem, że nie dojdzie do sexu itd. liczy się tylko to że okłamujesz swojego faceta i go zdradzasz wchodzac w czułe relacje z kims innym. i nie mów że nie dojdzie do sexu-nie wiesz tego, namiętnośc to uczucia, żar a nie rozum. jesteś kłamcą, osobą niegodną zaufania. jeśli się nie wyszalałaś to zostaw faceta i szalej-to nic złego. on nic nie wie. za jego plecami robisz mu cos złego. chcesz mieć związek i jednoczesnie być wolną i się zabawaić z kimś innym. dwulicowa szmata. mam nadzieje że kiedyś to do Ciebie wróci...i jeszscze sie tym szczycisz? czujesz się jak królowa co nie? te emocje, ten dreszczyk- głupia pizda jestes i tyle....

Gość zagubiona555
hehe myslcie sobie co chcecie, zazdrosne kury domowena ktore nikt anwet pewnie nie spojrzy:)

Gość kurnumberone25
Bedziesz co chwile zmienaic facetow zeby poczuc motylki bo to szybko mija jak motylki si eskoncza znowu nowy facet bezsensu twoj wybor

Gość sdiyt23898989
słuchaj -jeśli nie widzisz że to złe. jeśli twoja moralnosć jest skundlona, jeśli Twoim błędnym zdanie tylko kury domowe sa wierne i porządne. to ok! nie wszyscy potrzebują potwierdzenia własnej wartości w oczach innych osób-niektórzy po prostu to mają na dobre i na złe. ale nie smiej sie tu bo zrozum-jesteś kurwą, tak to się zaczyna. bedziesz szukała dalej i dalej, potem bedziesz sie kurwić z innymi i tak to poleci:) każdy sam sobie kowalem swego losu. rób co chcesz. szkoda mi tylko Twojego faceta.

Gość zagubiona555
nie zerwe

Gość odpowiadajaca doswiadczona
a ja ci powiem,że nie jesteś zagubiona tylko głupia, lada moment będzie sex którego się wypierasz,twoje slowa same swiadczą o tym że tak bedzie, zostaniesz zwykła dziwka do łóżka,facet chce cię przeleciec i tyle bo zaden porządny kumpel nie chodzi na boki z jego kobieta!!!! zapamietaj to sobie, najgorsza jest twoja nieuczciwośc, jesli nie chcesz byc z facetem bo czujesz że cos się skończyło to mu zwyczajnie powiedz ze czar prysl i tyle,wtedy bedziesz mogła wejśc w rolę "panienki na raz",spotykac sie z róztynymi gachami i miec motylki w brzuszku za którymi tak tesknisz,pustak!

Gość hmhm...moja kumpela
tez tak zaczela sie spotykac na boku z gosciem i ....na poczatku nie mialo byc seksu, pozniej juz byl a pozniej sie okazalo ze jest w ciazy i nie wie z ktorym

Gość to zalezy
ale ja nie rozumiem,to dlaczego nie zostawisz swoejgo faceta i nie zaczniesz z tym ''kumplem''?

Gość no właśnie.....
może ten nowy to własnie to, po co oszukiwać?

wiem ze robie zle bo mam faceta, ale mysle ze kazdemu tez sie cos z zycia nalezy, chce byc z moim facetem bo kocham go ale to nie znaczy ze jestem wpatrzona tylko w niego bo jest wielu innych przystojnych takze facetow ktorzy mi sie podobą. Ty zwyczajnie nie nadajesz się do związku partnerskiego.. Po tym co tu wypisałaś mogę wnioskować,że jesteś bardzo niedojrzałą osobą, nie mającą pojęcia o tworzeniu partnerskiego związku.

Gość gfggfgf
rozumiem Cię autorko...

Gość TrITratATtaa
Miałam tak jak ty. Prawie 5 letni związek, nuda , monotonia. Poznałam innego. Miały być tylko spacery, pocałunki, zakochałam się. Skończyłam moj 5letni związek ( oh, jaki to byl dobry wybór ! ) , los mnie niestty rozdzielił z 'tym drugim'. Jednak ten drugi to była miłość :)

Gość 324234
będąc w związku ma się wybór: albo stały związek, miłość, plany albo pierwsze pocałunki, motyle w brzuchu, randkowanie, niepewność niektórzy decydują się nie rezygnować z żadnej z tych rzeczy i dlatego zdradzają

Gość zapach pomarańczy...
Zapamietaj sobie jedno 'głupia cipo', bo tak tylko można cię nazwać, jeżeli masz faceta, to żaden inny facet nie uszanuje twoich motylków dla twojego ego, bo masz już swojego faceta. Dla tego drugiego będziesz tylko zwyczajną 'dziwką', to czy jego pocałunek jest dla ciebie pobudzeniem motylków w brzuchu, nie ma żadnego znaczenia. Dałaś się zdobyć będąc w związku z innym, to ma znaczenie i ten obecny ma satysfakcję, że może pozwolić sobie na zdobycie łatwej laski, należącej w chwili obecnej do innego. Co mu zależy wykorzystać okazję, jak mu sama wpada w ramiona, a pózniej pochwalić się przed kolegami, jaka mu się naiwna 'cipa' trafiła. Myśl głową kobieto, nie bądź, jak czerwony kapturek, który zapomniał koszyczka dla babci z chwilą, gdy spotkał wilka.

nie rozumiem, mówisz że kochasz swojego faceta... ale zdradzając go, nie szanujesz go delikatnie mówiąc... Więc nie sadzisz, że powinnać wybrać?

Gość melka_33
kolejna dziwka swiat schodzi na psy

Nie rań ani jednego ani drugiego. To nieuczciwe.. I jak Ty tak dajesz radę... ehh... smutne..

tez uważam , że postępujesz nieuczciwie czy chciałabyś , żeby twój chłopak też miał taką odskocznię od Ciebie, pewnie jakbyś się dowiedziała to byś jej oczy wydrapała, a sama tak robisz zresztą nie warty jest także ten chłopak skoro wie że masz chłopaka i tak się z Tobą spotyka, czyli można przypuszczać, że jakbyście byli parą też na boku miałby panienki , po za tym czy jest sens ryzykować poważny związek dla kilku motyli w brzuchu

Gość zluzowana mańka
ty daj namiary na tego swojego chłopaka to ustami mu zrekompensuje to że ma dziwke za partnerkę:D daj maila ja już się z nim dogadam:P

Gość niedobrze_mi
Żałosna buraczana cipo, jak chcesz poczuć motylki w brzuchu to se nałap i zeżryj, a nie się kurwisz na boku, jezu.

Gość Tez to znam.
No wręc od początku:) znam kolesia z 3 lata... Żona, dwójka dzieci, mimo to zaczął pisać, pisałam z nim dość długo ale w tym czasie zdecydowałam się na związek z innym ale mimo tego spotykałam się dalej z tamtym z żona po jakimś czasie mój chłopak znaczył jak się całuje z tym żonatym ale mimo tego znów na drugi dzień przyjechał próbowałam z nim zerwać kilka razy ale bez skutku by w końcu się udało i dalej spotykałam się z tym żonatym, później jakoś los ustawił mi w moim życiu pewnego faceta z którym jestem do dziś było to jakieś 10 msc. Temu ale ten nie jest taki naiwny i się zorientował, że jest ktoś inny dałam sobie spokój z żonatym na jakiś czas ale znowu do mnie pisze... A z nim zawsze było tak fajnie fakt do seksu nie doszło, ale te rozmowy, tajne spotkanie , pocałunki itd. Ehh.