Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ambasadorka__Denique

Lakiery pękające opinie

Polecane posty

Gość Ambasadorka__Denique

W drogeriach i salonach piękności dostępne są już lakiery typu cracking. Co o nich sądzicie? Używałyście? Wzorki uzyskuje się poprzez pomalowanie paznokci dwoma kolorami, nakładając jeden z nich na drugi. Pierwsza warstwa lakieru to tak zwana baza. Na bazę nakłada się z kolei warstwę lakieru pękającego w innym kontrastującym kolorze. Cracking zaczyna pękać, tworząc na paznokciu dwukolorowe lakierowe graffiti :-) Profesjonalne lakiery marki OPI dostępne również w serii cracking można nabyć między innymi w sieci salonów piękności Denique.

Gość amerykanka0000
lakiery OPI mają mega dobre recenzje, fajnie, że zaczęliście je sprzedawać :-) W którym salonie Denique je dostanę?

Gość veryAnka
A próbowałaś lakierów z Jessica? Są naprawdę niezłe.. No i fajna paleta kolorów.

Gość chetnie odpowiemmmmm
mam swoja drogerię.Nie ma potrzeby wydawac mega kupe kasy na kakiery drogich marek,bo nasze polskie sa całkiem przyzwoite.Polecam np bell dwa lakiery za 15 zł,delia jeden za 9,7 ale tez ruby rose za 11.Nie dajcie sie wrobic w drogie rzeczy.

Gość qwedrf
ja mam z firmy ados - nie polecam - brzydko pęka

ja podobnie jak veryAnka zwrociłam najpierw uwagę na paletę kolorów, później spostrzegłam że to Jessica, a że wiem że ich salony cieszą się dobrymi opiniaim brałam w ciemno :) choć kolor jasny :P