Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dasha9311

Nie mam orgazmu pochwowego

Polecane posty

gumki. a próbowałaś gumki przedłużające stosunek? fajne tylko facet po jakims czasie już nie może;) a mi i tak nie udalo się dojsc;(

ja pierwzsy raz do pochwowego doszlam, gdy bylam na gorze:) USIĄDŹ na nim, wtedy panujesz nad sytuacja i mozesz sie ruszac jak ci najwygodniej';)

Gość nikunia998889
hmmm

Gość heyka wsiem
:P:P:P spróbujcie więc twardym narzędziem swojego lubego wymiziać się do orgazmu (jak wibrem) ściskając go mocno a potem wsunąc go i baraszkowac nadal... jak kurna nie dojdziecie to już nie wiem.. :P

Gość nikunia998889
no niby tak ale no srednio mnie ta pozycja kreci my przerywany stosunek

nie uzywalam takich... jak juz to zwykle, albo globulki, a ostatnio zdaza nam sie najczesciej bez niczego....

Gość heyka wsiem
Dziewczyny ja z przerywanego zaszłam w ciąże ;) także wiecie... :D:D:D

Gość nikunia998889
o boziu boziu;p ja jestem zdania ze co ma byc to bedzi ei tyle;p

to sprobucie z gumka i na jedzca, zobaczysz fajnie bedzie;d facetowi tez sie spodoba jak przejmiesz kontrole;D a guma najlepiej z takimi wypustkami, wtedy na pewno sie uda;D

Gość nikunia998889
moj za chiny ludowe gumy nie zalozy;d

Gość nikunia998889
masakra jakas orgazmie przyjdz;df

Gość Łobserwatorrrr
Zacieszna women jakbym ciebie znoł i kiedyś broł... Nocka jest jo śpiem. Jo leżę na leniwca, łona koińczy na jeździeckiego, ja skończony, ale rozpalony kończę drógi roz po boskiemu, a łona na leniwą babe. wtydy mogę dużej, a łona mufi, że jest lepiej. Domyślom sie dloczego babki nie lóbiom i wiemm dloczego jo uwielbiom być gwłcony w nocy. Daszka, ale rzeby na bżużku kończyć???? Po Co?????????????????????????????????????????? Może dziesieńć minut to za mało? Kobita moja goda, że lepiej jej jak jo na niej po bożemu, ale jo na wyprostowanyh łapkach, jak do pompek przygotowanych. Wiem, że ruchliwość moja wiekszejsza jest, a i szybkość... Kruliki mogłyby się uczydź. Żarcik taki. Z krulikami. Koleżka i koleżanka, każdy z osobna [Ha, komp mi błędy poprawia!] opowiadali... ona, łona że udawała na początku orgazm... on, że ona nie jest już taka jak kiedyś... ona, że tera ma prawdziwy orgazm, a jej maciej jest cudowny... ...pomijam... Daszka, a może za mało jeszcze go kochasz? Ja uwielbiam naturalny smak pusi. nawet po sałym dniu. ale Swojej, czyli mojej... jak to napisać, aby było dobże zrozumiałe? Swojej, mojej kobity. Zaglądać do środka jak się tam gromadzi - wolę nie... Nie masz odwagi to nie lykaj, ale zaskoczenie byś zrobiła jak wysuną by czystego... Może wprost na gardło i łykać bez poznania smakuu. Tylko dla łodważnycz. Hmm. Kończąc powiem, napiszem ze stosuąc przerywany stosunek jak i kalendarzyk jest dobrym sposobem gdy chcemy mieć dużo dzieci. Młode kózki jesteśta więc jeszcze musicie się wiele uczyć, tak jak wasi partnerzy. zalecane zmiany perzed ślubem. polecam. Ot cały muj wywód i żeby nie było żem erotoman gawędziaż. Gawędziarz? Dobże!

powiem wam ze w moim przypadku jest tak ze z prezerwatywa robilismy to z 5 razy, z globulkami z 10 a resztę stosunek przerywany.. a kochamy sie bardzo często i od ponad roku nie wpadliśmy :)

Łobserwatorrrr- :-) niestety na brzuszku bo nie chcę zajść jeszczę w ciąże.. Powiem Ci że kocham bardzo mojego chłopaka, próbuje się skupić jak mogę... narazie nic nie wychodziło z tego... nie wiem już co zrobic... hmmm... a na loda... chyba narazie się nie odważę... moze kiedyś... boję się zę on skończy w buzi a ja tego bym nie chciała...

Gość Łobserwatorrrr
Wpaść to nic złego, tylko pokochać i wychować. nie przestać na jednym!;)

Gość heyka wsiem
może prościej tabletki anty brać?? Boże boze ty widzisz i nie grzmisz?? Kurde chłopie strasznie ciężko się tą twoją gware czyta :P

akurat ja jestem odpowiedzialną dziewczyną, zdaje sobie sprawę z konsekwencji... jeśli by tak się stało, dopilnowała bym żeby moje dziecko było najszczęśliwsze na świecie... poprostu mowie o tym ze u nas metoda przerywania działa :D

Gość heyka wsiem
działa do czasu ;)

właśnie, mógł byś pisać normalnie :D ja tabletek nie będe brała, to wbrew moim zasadą... Moja kuzynka przez tabl teraz nie może mieć dzieci... na pewno nie bede ich brała..

Gość Łobserwatorrrr
Działa... szwajcarskie zegarki się psują.... Ginekolog, seksuolog - androlog dla niego. Ty kochasz, ja kocham. Milość nam nie zagraza. spotkajmy się i opiszmy na forum jak bylo... A, co? :)