Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dasha9311

Nie mam orgazmu pochwowego

Polecane posty

Gość heyka wsiem
To musi wyjśc od obojga :) z tymi 10 min to on jakiś debeściak nie jest :) Ilu miałaś ? i z żadnym nic?

Gość Łobserwatorrrr
Pisz. motywować się chcę.

to jest moj drugi.. z pierwszym też nie... dlaczego nie db-ściak? dla ciebie to krótko? moj poprzedni dochodził w 2 min... więc dla mnie to duzo :)

Gość heyka wsiem
starszemu panu już dziękujemy?? :)

Gość heyka wsiem
Pewnie że krótko, rozgrzać się nie zdążysz.. Może drink przedtem, długie mizianie i wtedy? Ja zaskoczyłam po pół roku :)

Gość Łobserwatorrrr
Niech się stara dlużej wytrzymać na początek wybierz muzyczkę trwająca 10 minut lub trzy utwory w tle po trzy... Dowiesz się czy on wytrzymuje... Kurde Trze...pierdolnij go w mordę/ twarz i żadaj ...

Witam. No to widzę że sporo nas ma ten problem.. zakładając ten temat myślałam, ze jestem jedyną mającą takiego pecha :(

Gość heyka wsiem
myślę, że pomarańczowy ma prawo bo nie ma pochwy ;) ok, fiutek w dłoń i do dzieła ;) zmykam, paa!!!

drinka też próbowałam, i to nie raz... bardziej sie wtedy podniecam ale i tak nie doszlam, kiedys zrobilam to z chlopakiem 5 razy pod rząd z przerwami krodkimi :) i nic.... tylko za ostatnim razem czułam ból...

Gość heyka wsiem
a jeśli nie masz zapędów SM nie słuchaj łobserwatorrra ;)

Gość Łobserwatorrrr
Patrzę...

Gość Łobserwatorrrr
Patrzę na Cię i myślę, że fajnie bylo by zostać przy Dzięki Tobie orgazmowym bohaterem.

hm... jak napiszesz bd wiedziała co delikatnie podpowiedzieć mojemu facetowi ;p

Gość Łobserwatorrrr
Starał się i wszystko wg. Naszego wspólnego uznania. Dałbym się związać... ale ukarałbym Cię za to... Kurde muszę kończyć.

Gość Łobserwatorrrr
Tu nie chodzi o SM w tak wczesnym wieku, ale lekkie jednak klepnięcie... Kurde, żądaj! Czytajcie RAZEM książki. Opowiadajcie przemyślenia swoje. Zero delikatności!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Czytaj, pokaż mu fora...czytajcie. Może że jak dłużej może... zaczynasz czuć coś czego dotąd nie czułaś...tak jakoś go kieruj na właściwe tory. Niech poleniuchuje, a Ty zajmij się nim... Honor nie pozwoli mu następnym razem spieprzyć sprawę. R O Z M A W I A J C I E !!! Tu już chyba wszystko napisaliśmy? Teraz tylko czytać od początku i działać . Działać i opisywać. Moiże witaminy dla niego biosteron czy coś takiego. Dla Ciebie zaciskanie mięśni kegla. Działaj i pisz! Muszę kończyć. długo już wytrzymałem na jednym topiku. Dzięki Ci daszo za przyciągnięcie mej uwagi. I od początku http://f.kafeteria.pl/nowy.php?id_p=4893681 Wróć po sobocie... Na razie Daszko. Wolałem jak mi nie poprawiał błędów.

dziekuje za rady Łobserwatorrrr... postaram się do nich dostosować. w końcu dlatego zaczęłam ten temat. mam nadzieję że będą skuteczne... Może dzięki wam spełni się moje marzenie :) . Napisze w poniedziałek na tym temacie jak było.... Trzymajcie kciuki i dziękuję wszystkim :*

Gość Łobserwatorrrr
;)

Gość Łobserwatorrrr
W ponidziałekjeszcze przeczytam. szczegolnie szczegóły. Te są najważniejsze. Hey.

Gość chore marzenia
dasha9311- kochana pisałaś o jakiś globulkach tzn.?

Są lepsze od prezerwatyw (moim zdaniem). Aplikujesz je kikla minut przed stosunkiem... Wyglądają jak czopki... w pochwie się rozpuszczają na taki biały płyn... Nie mają zbyt przyjemnego zapachu ale dzięki nim nie musisz sie martwić o suchość :-)