Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xelios1987

Ciagle zmeczenie, apatia, sennosc

Polecane posty

Gość xelios1987

Witam, Jestem 24 letnim chlopakiem. Przez ostatnie pol roku moje zycie zmienilo sie nie do poznania. W lutym odszedlem z pracy. Potem znalazlem nowa, ale wynagrodzenie jest prowizyjne. Moge dobrze zarabiac, ale... Musze chciec, bo jest ono zalezne od mojej aktywnosci. Problem w tym, ze moja aktywnosc jest od jakis 6-mcy zadna. Zero. Siedze do 3-4 w nocy (nawet nie wiem, po co bo i tak bezmyslnie siedze w nocy), budze sie kolo 12-13, popracuje 2, max 3 godziny i to tez nie codziennie i juz mam dosyc zycia. Zero motywacji do czegokolwiek. Nie chce mi sie sprzatac, wychodzic, nic. Szczytem poswiecenia jest, jak zawioze mame do centrum. Co moze byc ze mna nie tak? Nie chce mi sie wierzyc, ze to jest normalne. Moi znajomi w moim wieku pracuja normalnie po 8h a maja czas na zadbanie o dom, wyjscia na impreze, spotkania ze znajomymi. Moze ktos ma jakas hipoteze, co to moze byc?

Gość wszystko i nic
od depresji po niedoczynność tarczycy

Gość dsetrghyjt
ale pierdolicie za dużo stresu i jego nadmiar daje tak o sobie znac. szukaj normalnej pracy i zacznij o siebie dbac

Gość siri
Do autora: po pierwsze zdrowa dieta....poczytaj w necie ...zero cukru , alkoholu, papierosów, kawy itd.itp.Następnie ćwiczenia fizyczne, wizyta w PACO u instruktora , odpowiednie dla siebie zajęcia sportowe....Zakładam ,że podstawowe badania krew i mocz masz w normie?!

Gość xelios1987
No wiec pale kolo 2 paczek, pije tak z 10 kaw dziennie. Co do wynikow badan to nie wiem, bo ja nigdy zadnych nie robilem. Natomiast praca nie jest w zadnym stopniu stresujaca. Wrecz przeciwnie. Ale mi sie i tak nie chce. Bo mnie meczy po prostu.

Gość siri
No to masz niedotlenienie organizmu od fajek, picie kawy w takich ilościach działa w ten sposób,że najpierw pobudza, a po tym dół ...No sam widzisz jaki tryb życia prowadzisz...Poza tym siedzenie po nocach...przestawiasz sobie naturalny zegar biologiczny i masz się czuć wspaniale?!

Gość ależ proszę
10 kaw dziennie?:o