pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Lipiec 14, 2011 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Reganka MacNeil 0 Napisano Lipiec 14, 2011 kogo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Lipiec 14, 2011 ścierę która żyje z tego, że mi w żałosny sposób ubliża i myśli, że zna mnie najlepiej na świecie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Reganka MacNeil 0 Napisano Lipiec 14, 2011 hmm... któż to? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Lipiec 14, 2011 a skąd mam wiedzieć :D sfrustrowane osobnike jakieś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gryzelda uk Napisano Lipiec 14, 2011 pśp co u szczurka-alfa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość WeselnaWódka part 3 Napisano Lipiec 14, 2011 mnie boli życie :( ale Tobie nie ubliżam :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
takasiakaiowaka 0 Napisano Lipiec 14, 2011 Mnie boli polityka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam paluchem u stopy 0 Napisano Lipiec 14, 2011 Zaraz zgłosisz temat do usunięcia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Reganka MacNeil 0 Napisano Lipiec 14, 2011 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pśp zrobiony w chooja Napisano Lipiec 14, 2011 to mnie boli życie, wszyscy mnie traktują jak gówno na chodniku :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Lipiec 14, 2011 szczurka-alfa? nie wiem, nie mam kontaktu z Twoim chłopakiem temat zgłoszę jak uznam to za stosowne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam paluchem u stopy 0 Napisano Lipiec 14, 2011 Coraz mniej odpowiedzi na twoje tematy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pśp zrobiony w chooja Napisano Lipiec 14, 2011 zawsze pisałem je sobie sam, a teraz mam depresję i nie chce mi się, życie mnie boli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Lipiec 14, 2011 bo się frajernia boi konfrontacji ze mną. proste c'nie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pśp zrobiony w chooja Napisano Lipiec 14, 2011 jestem starym beznadziejnym przegranym zasrańcem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam paluchem u stopy 0 Napisano Lipiec 14, 2011 Taa... Jasne. Straszna jesteś jak Kubuś Puchatek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Lipiec 14, 2011 ale nudzicie chyba usunę topik bo nic ciekawego się tu nie urodzi z takmi luzerami jak WY :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pśp zrobiony w chooja Napisano Lipiec 14, 2011 usunę topik bo za dużo się domyślacie i nazywacie mnie po imieniu, czyli gównem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Lipiec 14, 2011 psp zrobiony w chooja } lecz się kurva posrańcu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam paluchem u stopy 0 Napisano Lipiec 14, 2011 lecz się kurva posrańcu Co za tekst. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach