Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Andyy

Bogata dziewczyna

Polecane posty

Gość Andyy

Czy wgl wypada zeby w wiekszosci przypadkow wiecej kasy dawala dziewczyna? bo ja to nawet nic od rodzicow nie dostaje i wgl wiekszosc czasu bez pieniedzy jestem a za to ona jest bogata i jakos glupio mi z tym i nie moge sie pogodzic ;/ PS: mam 17 lat jakby co

Gość jakby co, to udzielam rady
to nie ważne, że ona bogatsza, ale staraj sie omijać wszelkie przybytki, w których kasa jest na pierwszym planie. Wycieczki rowerowe, piesze, wypady na lody niewiele kosztują. Staraj się nie uczestniczyć w imprezach, które pociągają za sobą bardziej wypchany portfel. I jeszcze jedno, unikaj sytuacji w których ona musiałaby płacić za Ciebie. Niewiele też stracisz w jej oczach jeżeli przyznasz się, że na coś Cię nie stać... Mądra osoba zrozumie, a jeżeli nie, jej strata... Masz dopiero [a może już} 17 lat, nie pracujesz [jestem pewna, że uczysz się] więc nie masz dochodów. Nie jesteś gorszy niż dziecko majętnych rodziców, ale musisz żyć na innej stopie - to żaden wstyd!!! Szanuję ludzi, którzy żyją według swoich możliwości. Uszy do góry!!!