Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość halohalohalohalo

do dziewczyn.. cialo

Polecane posty

Gość halohalohalohalo

hej dziewczyny, ;p mam pyt w jaki sposob dbacie o cialo ? wykonujecie dziennie jakies cwiczenia , np na posladki, nogi, brzuch ?;p jak dbacie o cere, twarz ?:)

Gość halohalohalohalo
nikt nic nie powie ?:)

nieraz zdarzy mi się pogimnastykować ale rzadko :( ostatnio masuje sobie uda masażerem o takim: http://www.cellulit.ovh.org/Cellulit-domowe-sposoby/rekawica-na-cellulit.jpg na ciało dobry jest także zimny prysznic, bo ujędrnia skórę balsam niestety używam tylko jak mi się chce, czyli srednio 2 razy w tygodniu. O twarz dbam starannie :classic_cool: myję ścierką z mikrofibry i żelem Ziaja Med antybakteryjnym. Krem na dzień z filtrem a na noc czasami Ziaja ogórkowy, ale czasem chodzę spać bez kremu zeby skóra pooddychała.

Gość nayarana ty!!!!
zapomniałaś dodać że szczególnie lubujesz się w ssaniu chooja co wpływa na białe ząbki. A życiodajny nektar jakim jest sperma dodajesz do potraw i kąpieli.

Gość halohalohalohalo
nayarana , a te balsamy i kremy z ziaja są dobre ?? i taki masażer pomaga ?:)

nayarana ty!!!! ---> no prawie zgadłeś 😴 halohalohalohalo ---> mam masło do ciała Kozie Mleko Ziaja i jest ok, chociaż szału nie ma, ale nawilża i ładnie pachnie. Krem ogórkowy jest dla mnie ok, bo ja mam cere mieszaną skłonna do wyprysków i jak używam tego kremu to mi pryszcze tak czesto nie wychodzą [pewnie dlatego, że nie ma w składzie oleju mineralnego (on u mnie powoduje wypryski)] Pozatym kremik szybko się wchłania. Co do zelu z Ziaji (mozna go kupić jedynie w aptece) to jestem zadowolona, bo dobrze oczyszcza skórę i nie wysusza.

A jesli chodzi o ten masażer to masuję nim się dopiero 3 dni chyba więc na razie nie widać zbytnio efektów, ale myślę, że pomoże. A ja przynajmniej bede wiedziała, że coś robię z tym. Bo mam cellulit mimo iz jestem szczupła 😭

Gość halohalohalohalo
bo ja mam taki cellulit na posladkach i [pod nimi ..;/ teraz lato i glupio to wyglada, tez jestem szczupla, nigdy sie nei odchudzalam..;/