Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przebarwienia i te sprawy

Czy poradzi mi ktoś coś?

Polecane posty

Gość Ulalalll
Hej ;) Miło, że piszesz. Idź się umów koniecznie na wszystkie badania. I nawet nie próbuj się opalać!! To może być niebezpieczne!

Gość sdsdddffdfgfg
moze jestes na cos uczulona, np. na produkty mleczne, odstaw je i zobacz czy zejdzie. a zdjecie niestety nie wchodzi, nic tam nie ma pod linkiem, sa jakies inne zdjecia. naucz sie wklejac zdjecia ok?

ja mam sie nauczyc? zdjęcia były a ze nie ma to juz nie moja wina tylko fotosika. Ulalalll nawet nie przypuszczalam ze tutaj zagladasz:) Dzisiaj właśnie ide do rodzinnego po skierowanie na wszystkie badania zobaczymy co to bedzie, odezwe sie pozniej:)

Gość Ulalalll
To bardzo dobrze!! Ta dziewczyna ma już od kilku lat więc wątpię, że to jest od produktów mlecznych.

Hej :) Byłam dzis u rodzinnego, powiedziała że to raczej z hormonami może byc cos zwiazanego, i nie dala mi zadnych skierowan na badania o ktore prosilam... Poszłam do kosmetyczki, wyjasnilam o co chodzi, powiedziala ze to "smieszne" miejsce i nigdy z takim sie nie spotkała(w sensie-nikt tam nie mial przebarwien), i kwasami sie by bała tam zrobić, powiedziała że w pierwszej kolejności badania-bo może być to coś z watroba, i trzeba ją "odtruć" , a jesli nie to laser czy cos. No i polecila kremy z filtrami itd, dziwila sie skad to odbarwienie bo cere mi zachwalała , faktycznie nie jest brzydka, ale to miejsce nawet nie wiadomo dlaczego jest przebarwione jako jedyne na twarzy :( Poszlam wiec do lekarza i w koncu laskawie mi wypisał na bilirubine, HAT i cos jeszcze ale nie moge sie rozczytac. W poniedzialek pojde, zobaczymy jak to bedzie:) mysle ze pojdzie juz z gorki. Kochana zmobilizowałaś mnie i to dzięki Tobie dzisiaj poszłam;) Dziekuję!:)

Gość Ulalalll
Nie ma sprawy! Cieszę się, że mogłam Ci pomóc! ;) Kochana dawaj mi znać co i jak się mają sprawy ;)

Hej;) Sorry ze po takim czasie ale byłam odebrać wyniki i właśnie patrzę co znaczą '' Alat s wynik 12 U/l bilirubina cał.(s) 0.4 mg/dl, moze sie ktos zna na tym?

Gość Ulalll
Ja nie wiem.. Jestem w tym kompletnie zielona. Idź do lekarza rodzinnego on Ci wszystko powiem ; ) Kochana cieszę się, że się odezwałaś ; )

Gość Ulalll
Powie* Przepraszam! ;)