Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gbffddddddd

jakbyscie sie czuli gdyby

Polecane posty

no wlasnie.poczulam sie jak smiec,k**wa ale chociaz biodegradowalny

zs slyszalam o matce ktora zostawila 2 dzieci i zapalniczke w formie gryzaka

zs slyszalam o matce ktora zostawila 2 dzieci i zapalniczke w formie gryzaka to tez gdzies czytalem ale ta o ktorej pisalem byla niedawno, policja wydobyla dzieciaka z palacego sie auta

zamiana mozgu na toster czy brak instynktu macierzynskiego? nie slyszalam

Gość ja sobie nawet tak do końca
nie ufam, a komuś obcemu?

zeby ktos wymyslil filtr na takie tepe strzaly to twoja wizja sterylizacja bylaby jeszcze bardziej kuszaca

zeby ktos wymyslil filtr na takie tepe strzaly naprawde jak ludzie ida po pijaku poplywac lodzia, ok, jak skacza na banie z mostow do rzeki, ok ale jak kuzwa wykazuja sie takim brakiem odpowiedzialnosci wobec dzieci to wlaczaja mi sie mordercze instynkty

mam to samo, czy to brak odpowiedzialnosci, czy molestowanie czy odbijanie sobie na dzieciach wlasnych slabosci, czlowiek ma ochote wprowadzic kare smierci.

w mniej skrajnych czyli 'poszlam do sasiadki ale przeciez zostawilam piotrusia z konkubentem, rano zrobilismy tylko litra"

o anetko! pogoda, polityka, co bedzie kolejne? przytulna paprotka?

czyli 'poszlam do sasiadki ale przeciez zostawilam piotrusia z konkubentem, rano zrobilismy tylko litra" albo - wyszlam tylko do sklepu a moj dwulatek nigdy sam na balkon nie wchodzil!!

anetka miota sie i sama juz nie wie w co ma wierzyc, wszystko jej sie zreszta pogmatwalo, pisiory z prawikami, psy z wyzszymi studiami, trzeba odczekac, jeszcze wroci do formy

czizas, Nie, nie piszcie sobie o tych zaniedbywanych dzieciakach- to też wdzięczny temat. zawsze szczery, Nie ta tabletka.

jeszcze wroci do formy musi tylko wrzucic wlasciwe ciasteczko i wyjsc z kroliczej nory

Gość erwrtwe
Bosak bardzo słabo

"kopiowanie moich wypowiedzi" Śmieszny jesteś. Ja już dawno pisałam, że bierzesz leki. Zresztą widzę, jesteś w tym niesystematyczny, bo już pamięć ci szwankuje.

czizas, pewnie nie pamietasz osoby o nicku mala mi wypisz wymaluj anetka na jednych topach pisala jak to nie ma sensu ze mna rozmawiac a przylazila na inne i narzekala, ze ja ignoruje albo pisala podobne rewelacje jak bogini kobiecosci

a wracajac do dzieci to generalnie bylby za tym by nauki przedmalzenskie w kosciele zastapic poradnia psychologiczna i testami na dojrzalosc