Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gbffddddddd

jakbyscie sie czuli gdyby

Polecane posty

anetka gdyby zs mial lykac tablety za kazdym twoim przypomnieniem to juz by musial miec plukanie zoladka albo komplementowac ike :) zs jak juz to dzisiaj okresliles ja nie ogarniam tych wszystkich nickow :) ale i tak mam wrazenie ze kafe to zrodlo energii odnawialnej

zawsze szczery, Zdecyduj się, bo ciągle zmieniasz zdanie, raz było, że jestem jakąś "deprechą12", później, że "ZA", a teraz "mała mi"? Tak, jestem nimi wszystkimi, podawaj kolejne pseudonimy, może znowu trafisz. Zresztą mała mi szczególnie do mnie pasuje z moim wzrostem. :)

zawsze szczery "anetko, znow wszystko ci sie poplatalo" Mów do mnie per "Mała" odkąd stałam się "żyrafą" dawno tego określenia nie słyszałam. :D

no nauka kalendarzyka i 10 przykazan dobrej zony/meza napewno nie pomaga i taka poradnia bylaby wskazana ale sa tez przypadki beznadziejne. a co do takich sytuacji z samochodami i balkonami to mysle ze wiecej informacyjnych kampanii spolecznych by sie przydalo. jezeli trafi chociaz do jednego matola to juz sukces

i tak dzieki internetowi takie wydarzenia szybciej trafiaja do opinii publicznej, wiec rosnie szansa na kolejne oswiecone osoby, ktore zaloza, ze nie tylko prad i gaz stwarzaja zagrozenie dla bezpieczenstwa