Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Adzia610

Pomocy ciąża on niewie

Polecane posty

Hej jestem w ciąży 4 miesiącu , ale wiem to głupie co teraz napisze zanim sie dowiedziałam że jestem w ciąży zakończył się mój związek , on był okropny bił , obelgi i same te okropne rzeczy wybaczałam wybaczałam ale odeszłam , tak mnie okropnie traktował że mu nie powiedziałam że jestem w ciąży bałam i boje sie ponieważ staraliśmy sie prawie rok o maleństwo jak było dobrze , a teraz on do mnie sie odzywa że sie zmienił żebyśmy jakoś spotkali wiem to głupie co robie brzuszek rośnie a ja po 6miesiącach roztania kocham go ale on mnie tak krzywdził co mam robićććććććććććććcc

Gość do okulary
prowo

Gość housewife000555
Pamiętaj, że teraz n ajważniejsze będzie dziecko. Jeżeli uważasz że on naprawdę potrafi się zmienić to warto spróbować raz jeszcze. Ale pamiętaj że i ty musisz się zmienić. Gdyby facet uderzyl mnie chociaz 1 raz to z pewnością nie zastanawiałabym się czy odejść. Ja mam 2 dzieci i wiem że mój mąż nigdy by mnie nie skrzywdził ale niegdy nie pozwoliłabym na to żeby moje dzieci patrzyły jak ktoś mnie poniża, bije, krzywdzi. To jest tylko i wyłącznie twoja decyzja. A miłość minie. Z pewnościa poznasz kogoś kto cię pokocha i będzie szanował.