Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jki hyu

Dlaczego niektore kobiety pieprza sie z zonatymi , wiedzac wczesniej o tym ze

Polecane posty

Gość jki hyu

nie sa wolni ?

Gość katarina1144
Bo niektóre są znudzone wspólnym życiem z dotychczasowym facetem i chcą przygody.

Gość jki hyu
a te kobiety ,ktore nie sa znudzone bo sa powiedzmy ,,singilekami ,, ?

Gość Susane
Może za mało miłości dostawały w dzieciństwie, może musiały często o coś rywalizować a może to po prostu taki "typ kobiety". Inaczej nie potrafię tego wytłumaczyć. Mam koleżankę. Pieprzy się z każdym. Nie patrzy czy m żonę czy dziewczynę. Pytając się jej dlaczego to robi, powiedziała, że nie ma nic w tym złego, bo cóż w tym winy mężczyzny, skoro mu partnerka dać nie chcę?.

Gość Susane
Może za mało miłości dostawały w dzieciństwie, może musiały często o coś rywalizować a może to po prostu taki "typ kobiety". Inaczej nie potrafię tego wytłumaczyć. Mam koleżankę. Pieprzy się z każdym. Nie patrzy czy m żonę czy dziewczynę. Pytając się jej dlaczego to robi, powiedziała, że nie ma nic w tym złego, bo cóż w tym winy mężczyzny, skoro mu partnerka dać nie chcę?.

No cóż...nie muszą się bardzo angażować, bo facet jest zajęty, do tego nie jest ich problemem to czy ma czyste skarpetki.

Gość jki hyu
ten co wie - pudlo :-D A ty co , zdradzasz zone ? :-0

Gość sd3e3r3r
Bo nic bardziej nie podnica kobiety, niż przelecieć faceta innej. Po prostu nie mają honoru, moralności i są wredne dla innych kobiet. Sa takie, które tylko poluja na zonatych. Wolnymi się brzydzą.

Gość jestem autostopowiczem
Fawila No cóż...nie muszą się bardzo angażować, bo facet jest zajęty, do tego nie jest ich problemem to czy ma czyste skarpetki. --------------------------------> ta, moze na poczatku , a potem stawiaja warunki i chca sie wprowadzic do loza malzenskiego

Gość żabolowwa
otóż dlatego, że to układ idealny. zazwyczaj sex jest obłędny i nie trzeba się stresować, że taki facet zacznie biegać za Tobą jak pies, mało ma na to zasadniczo czasu. tak więc to idealny układ.

Gość Boys boys 356
Bo taki zonaty lata za nia, stara sie, zabiera na kolacyjki, a po nich serwuje dobry seks, mowi komplenenty i zazwyczaj plecie, jaka zona jest gruba/ koscista/ wredna itd A potem "musi" spierdzielac ale z bolem I bedzie tesknil SMSki slodkie, tajemnica, podniecenie nowoscia ... A potem, jesli sie zauroczy/ zakocha " mysli ze wygryzie zone z siodla I bedzie druga zona

Gość do boys...
tez tak mysle