Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wrozga Aga

Powróżę chętnym! ;)

Polecane posty

toja0076, przepraszam, za odrobinę "chamstwa", ale z jakiej okazji karty miałyby możliwość podania imienia osoby? ;) Twoje pytanie omijam, bo jest niepoważne. Natomiast zrobię jeden wyjątek dla CZEKAJACA NA. :)

11. CZEKAJACA NA Macie Państwo duże szanse na zawarcie związku małżeńskiego, jednak sedno sprawy zależy już tylko od Was. :)

Gość prośba
Relacje nie istnieją . W tym problem .Chce odnalezc własną scieżkę,lecz wiem ,że muszę to zrobić sama. Jest ona moją jedyną rodzina nielicząc nieobecnego starszego brata. Jest miezy nami wiele żalu i totalny brak zrozumienia,chce ja w przyszlosci wykluczyc. Chce wiedziec czy odnaję swoją drogę

Życzę Wszystkim miłej nocy. Wszystkim osobom, które pozornie zmieściły się w limicie, zalecam przeczytanie regulaminu i spojrzenie na swojego posta. Wtedy będziecie mieli Państwo jasne, dlaczego nie pojawiła się odpowiedź. Jeżeli ktoś jest zainteresowany kontaktem ze mną, to znajdziecie Państwo mój mail w linku w stopce. Pozdrawiam wszystkich, Agnieszka

Gość toja0076
domyslalam sie ze moze byc niemozliwe podanie imienia przyszlego meza,jednak mialam ogromna nadzieje na chociaz krotki opis jego osoby,np.wysoki brunet/blondyn,starszy lub mlodszy..

Gość KINGUSIA1234
kinga 20.09.1989, michal , 24.11.1988 kiedy bedziemy mieli kolejne dziecko

proszę mi powiedzieć jak karty widzą relację: dorota 16.04.1979 tomasz 28.11.1983 Czy warto sie w to angazować? Czy karty widzą tu jakieś uczucia?