Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niechcedzidzi

spożnia misie okres! czy to ciąża?

Polecane posty

Ja miałam taki parę dni temu, teraz mam taki biały zupełnie nieciągnący i wygląda jak ścięte białko.

Ale 10 dni po okresie to już nie 6 dniowa ciąża. Ja jak zawsze robiłam testy to mi wychodziły negatywnie i w ciąży nigdy nie byłam. A robię je od 12 lat, oczywiście od czasu do czasu ;). Raz byłam w ciąży i pokazało mi bezbłędnie, że jestem w dniu spodziewanego okresu.

Nie ma co dywagować. Trzeba jeszcze raz zrobić i do lekarza. U mnie to mało wiarygodne, że mogę być. Kochałam się w prezerwatywie, ale jest jedno ale, wstyd mówić ;)

Prezerwatywy nie zawiodły mnie przez 12 lat, więc ani nic nie pękło. Za to miałam innego rodzaju stosunek i do wewnątrz, no i zgłupiałam już do reszty ;)

Gość lulu 12345
Dziewczyno nikt tu ginem nie jest i przez kompa cię nie zbada! Czego oczekujesz że ktoś ci przytaknie TAK BĄDŻ SPOKOJNA TO NIE CIĄŻA, NADAL BAW SIĘ BEZ ZABEZPIECZENIA I DO NASTĘPNEJ NIEPEWNOŚCI???? MOŻE KU PRZESTRODZE WARTO BY SIĘ ZASTANOWIĆ NAD WSPÓŁŻYCIEM ALE ODPOWIEDZIALNYM!!!!!!!!!!

Gość niechcedzidzi
wogole sie nie zabezpieczam tylko w dni spodziwanej owulacji - czyli 3 dni przed owulacja i 3 dni po niej .

lulu, ja Cię nie prosiłam o przytakiwanie lub nie. Interesują mnie objawy jakie ma koleżanka. I tyle. Porównuję je do swoich.

hmm, ja się zawsze zabezpieczam, ale już sama nie wiem. Jutro test a w poniedziałek ginekolog, tak będzie najrozsądniej. Niechce dzidzi napisz jutro co i jak. Dobranoc.

Gość niechcedzidzi
czekam,,,ja jutro zrobie test rano:)

Gość Michał Zaradny
Witam Na cykl miesiączkowy ma wpływ bardzo wiele rzeczy, tj. chociażby stres czy przyjmowanie leków. Jednak w Twoim przypadku najrozsądniejszym rozwiązaniem będzie kontakt z lekarzem. Najbliższego sobie znajdziesz na http://wpadka.pl/znajdz-lekarza. Na stronie znajdziesz również wiele artykułów, które poszerzą Twoją wiedzę na temat antykoncepcji. Możesz też skorzystać z porad ekspertów, którzy odpowiedzą na wszystkie Twoje pytania http://wpadka.pl/zapytaj-eksperta. Pozdrawiam --- eRzecznik serwisu www.wpadka.pl masz 72 godziny Konkurs na najlepszego DJa Polski, poleca DJ S.K.Pelle sprawdź www.wpadka.pl/konkurs

Gość problemoso
Witam. drogie kobietki mam pewien problem otóż mam okres regularny zawsze dostawałam 6 dnia w miesiacu a w tamtym miesiacu cos sie porobiło ze okres spozniał mi sie az 14 dni a potem miałam okres przez 3 dni zrobiłam test co prawda po południu i wyszedł negatywny, i w tym miesiacu nie dostałam okresu jeszcze czy to moze byc mozliwe ze jestem w ciązy a czuje sie prawie normalnie piersi mam nabrzmiałe i troche bola czy to mozliwe ze moge byc w ciazy?

Gość Karola2526
Witam. Mam 17 lat od 2 lat kocham się ze swoim chłopakiem. Nie zabezpieczamy się, ale chłopak nie dochodzi we mnie. Często zdarza się, że okres mi się spóźnia, nawet 2 tygodnie, ale teraz mam jakieś większe obawy niż zwykle. Nie mam miesiączki od tygodnia. Boje się że to ciąża, nie mam żadnych objawów. Ani nie bolą mnie piersi, ani brzuch, nic.. jedynie trochę przytyłam. Miałam dużo stresów i brałam dużo tabletek (polopiryna, pyralgina) i byłam też w górach a słyszałam że zmiana klimatu też wpływa na przesunięcie się okresu. Błagam pomóżcie ;(

Gość karola2238490
czesc! mojej mamie spoznia sie okres juz 3 tygodnie. Ma mdłosci, bole u dołu brzucha i w obrembie zoładka i kreci sie jej w głowie. 2,5 miesica temu miała czyszczona macice aaa i bola ja piersi i kregosłub. Powiedzcie mi czy to jest ciąża?

Gość gość
A mama nie wie do czego służą testy ciążowe?

Gość karola2238490
ale nie oto mi chodzi mama moja jest taka ze jak sie jej o cos zapyta to krzyczy ale to podejrzewam ze jest w ciazy ale pewnie nie bo dostała dzis miesiaczke ale takie tycie kropienie nie wiem jednak wczoraj cały czas odbijało jej sie wymiotami tak wiem to jest ohydne ale trudno i wgl. i wolnie nie dostac opierdziel :D