Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adijaan

Zareczyny w wieku 18lat?

Polecane posty

Gość Adijaan

Za miesiac moja dziewczyna konczy 18 lat,ja mam 20, jestesmy razem prawie trzy lata, wiem juz, ze to ona jest ta jedyna. Chcialbym sie juz oswiadczyc, to dobry pomysl, czy za zdecydowanie za wczesnie?

Gość 3TYUJY
CO TY DZIECIAKU WIESZ O ŻYCIU ? - NIE SKRACAJCIE SOBIE DZIECIŃSTWA

marnotrawienie życia tak wam sie śpieszy do dorosłości ? będziecie jeszcze mieli tego dosyć i będziecie płakać

Gość mam mala siostrzenice :)
mysle, ze jeszcze za wczesnie, mlodzi jestescie :) poczekajcie jeszcze kilka lat :) szczescia zycze

Gość aaaaaaaaaaaayaaaaaaaaaaaa
Rób jak uważasz i nie pytaj o takie rzeczy na forum. To Twoja decyzja i sam musisz ją przemyśleć.

Gość Magnoila Flower
Jesli się kochacie i jesteście tyle lat ze sobą, to zaczekajcie jeszcze, jak macie być razem to będziecie i bez zaręczyn, a życie może pokazać wiele, jak bedziee mieli sie rozstać to o wiele łatwiej bedzie jak nie bedziecie zaręczeni.

jesli jestes z nią juz 3 lata i jestes pewny że to ta kobieta twojego życia ... to do dziala.. nie ma na co czekac... super ze sa jeszcze 20latki ktore nie boja sie powaznych decyzji w zyciu ... nie ma na co czekac i sluchac rad tych ludzi z forum - facetow ktorzy w wieku 40lat nadal nie kumaja co to znaczy poznac wlasciwa osobe i chciec spedzic z nia reszcze zycia... powodzenia Wam życze z całego serducha :)

Gość nadka25
nooo juz moglbys sie oswiadczyc bo bedzie pelnoletnia ale lepiej poczekac :D

Gość Adijaan
Dzieki za rady :) to chyba jednak jeszcze poczekam..

zwariowaliscie. wiesz, ze to ta jedyna ? tego się nigdy do końca nie wie, uwierz.. Powiedz mi tylko po co sie tak spieszycie?

vodka a ty kolejny piotruś pan ? co boi sie zwiazkow na powaznie ? pozatym haloo oswiadczyny to wstapnienie w okres narzeczeństwa ktory moze trwac latami ... ale nie wam facetom od razu ze juz ołtarz itd :p

jestem kobietą. oni są jeszcze bardzo młodzi, 18 lat to zdecydowanie za mało wg. mnie, mają czas. dużo jeszcze może się zmienić i wcale nie są ze sobą długo. niby po co to przyspieszac ?

Gość zdesperowana kura domowa hmmm
Marnowanie dziecinstwa??? przeciez to tylko zareczyny!! chyba sie zenic nie chce teraz, lol czasem pierdolita glupaty jak chooj.. do dziela chlopcze!

Gość Adijaan
Zeby pokazac jak bardzo ja kocham, ze mam wobec niej poważne plany.. ja wiem ze to ta jedyna, przezylem rozne milosci, ale tak bardzo nikogo nie kochalem.

Gość Malwinciiiiiiaaaaaaaaaaaaaa
jaki romantyczny :D ehhhh.... malo takich facetow :) moze jeszcze zmienisz zdanie i mi sie oswiadczysz :D

w wieku 20 lat mowisz, ze przezyles rozne milosci ? zaręczyny to dla mnie zaden dowod milosci. badzcie ze soba, badzcie sobie wierni, kochajcie sie. mysle, ze na dzien dzisiejszy tyle wystarczy i to bedzie najlepszym dowodem. no, ale rob jak uwazasz, to Twoja dezycja.

w wieku około 33 lat też sie zakochasz w innej gwarantuje ci to człowiek to nie automat a ty jesteś jeszcze dzieciakiem

Gość Adijaan
Ale ja chce zeby zostala moja zona, matka moich dzieci. Ale no na to poczekac musze :)

Gość taka sobieeee
najpierw zaręczyny później ślub w 20-cia a następnie rozwód w 22 lata bo będą chcieli się wyszaleć jak już nie będzie rodziców na głowie ;) tylko że wtedy zazwyczaj na szaleństwo jest już za późno bo okazuje się że jest ciąża i będzie malutki człowieczek za którego jest się odpowiedzialnym. Radzę więc poczekać wasze życie dopiero się zaczyna , nie ma do czego się spieszyć .Cieszcie się nim, chwytajcie pełnymi garściami a małżeństwo poczeka,jak to prawdziwa miłość to nie ucieknie jeszcze tych parę lat.powodzenia

Gość Adijaan
Jakby kazdy mial takie podejscie jak Ty, ze w wieku 33lat czy tam za kilkanascie lat zakocha sie w kims innym, to nikt by sie żenic nie chcial.

Gość Adijaan
A to uwazasz ze zareczyny maja jakis wplyw na cize?? jakbysmy mieli wpasc to bysmy wpadli bez zareczyn..

Gość taka sobieeee
nie mówię że zaręczyny jakkolwiek wpływają na ciążę wiem tylko ze jak człowiek jest juz po słowie to powoli zacierają się hamulce w sprawie sexu "bo przecież i tak jesteśmy juz zaręczeni wiec nie musimy sie tak martwić, jak będzie tak będzie " prawda? rób jak uważasz to twoje życie mówię tylko że macie jeszcze czas na to ,i nie mów że przeżyłes wiele miłości bo w to to nie uwierzę ok mogły to być miłostki ale nie miłość.

Gość namietna mięta
hahahahahahaha, co za pierniczenie, ze jak zareczyny to od razu ciaza :D:D:D:D:D :D teraz ciaze w wieku 16 lat to norma a na pewno dochodzilo do tego bez zareczenia :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Malo jest takich par ktore tak powaznie mysla o zyciu kiedys to byly inne czasy...ehh. teraz mysla o tym zeby sie pieprzyc i z kolezankami obliczac ktora wiecej partnerow seksualnych miala. Dbajcie o wasza milosc i pielegnujcie bo teraz taka milosc to zadkosc :)

Gość witam witam.edytka
Witam, ja mojego obecnego męża poznałam mając lat 16 (on 19). Oświadczył się mi na mojej 18stce (2005) a w 2009 wzieliśmy ślub. :) powodzenia

Gość poiuytrew
dziewczyna która kończy 18 lat nie jest jeszcze gotowa na slub.a zaręczyny? będzie biegać i chwalić sie pierscionkiem jak gówniara i "co to nie ona bo ma juz mężczyznę :d" żal mi was

Gość witam witam.edytka
Ej ale zaręczyny to pierścionek i kwiaty oraz wyznanie miłości. Kto każde od razu brać ślub?! Halo?! Wg mnie piękny prezent. Jeśli im się nie uda (czego nie życzę) to tylko na pierścionku stratny.... ludzie.

Gość Adijaan
Na pewno zareczyny nie beda mialy takiego wplywu na nasze zycie.. a o ciazy nie ma mowy, oboje sie uczymy, nie mieszkamy razem, nie pracuje wiec nie chcemy miec dziecka, a zareczyny tego nie zmienia.