Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pseudonimka87

Przyszło lato, kobiety chodza w krotkich spodenkach i spodniczkach...

Polecane posty

Gość Pseudonimka87

Czesto obserwuje kto jak jest ubrany. Mam hopla na pukncie wygladu nog i z niesmakiem patrze jak dziewczyny młodsze ode mnie kilka lat, juz 18-letnie mają zaawansowany cellulit na udach i nawet nizej:( Gdybym ja miała takie nogi to bym starała sie z tym walczyc i nie pokazywac tego. Niewielki cellulit - ok. Ale widze jak mają całe uda w grudkach tłuszczu cellulitowego i nic sobie z tego nie robia:o Dorosłe kobiety po 30tce, po ciazy to co innego, ale młode dziewczyny? I to nie jest tak ze one są bardzo grube, waga standardowa, nie są bardzo chude, ale grube tez nie. Czemu pokazuja swoje zadki i nie robią nic z tym cellulitem?:o

Gość ejhfewuohfu
ponieważ cellulit jest uwarunkowany genetycznie i to nie ich wina, ze maja cellulit w wieku 18 lat, pindo :)

Gość Pseudonimka87
Genetycznie? Nikt mi nie wmowi ze sama genetyka odpowiada za cellulit! U mnie w rodzinie tez on wystepuje, a ja cwicze, odzywiam sie zdrowo, robie masaze i jakos nie mam. To nie jest do konca kwestia wagi, bo szczupłe te mają cellulit. Ale jakos niektore kobiety potrafia o to zadbac by sie nie pojawiał lub zmiejszyc efekty. I nie nazywaj mnie pindą:)

Gość Pseudonimka87
jestem pindą

Gość Navya
Nie ćwiczą ,jedzą tłuste rzeczy, mało się ruszają to i cellulit jest

Gość Pseudonimka87
Podszywajcie sie dalej zazdrosne loszki z dupami jak szafy czterodrzwiowe:D

Gość olgaola85
no wlasnie gralam w siate tak na powaznie treningki codziennie ogolnie waze 47 kg ale mam celulit taka genetyka nie ma nic zwiazanego z niedobaniem o siebie :|

Gość Navya
jakby się zaparły to by go pokonały tylko im się nie chce . dla chcącego nic trudnego ,a cellulit grozi każdej kobiecie bo to wynika z tkaneki kobiecej przystosowanej do rodzenia dzieci ,a nie z genetyki

Gość Pseudonimka87
11.49 podszyw

Gość dffdfgfgggh
a wiesz co? ja sie nie patrze po ludziach i nie rozumiem takich co sie tylko gapia i obgadują, chyba musisz miec bardzo puste zycie

Gość Pseudonimka87
Ja nie uwazam ze one o siebie jakos bardzo nie dbają. Chodzi o to ze przeciez widza te wielki cellulit wychodzą tak i zamiast kupic jakies gabki na to, balsam wyszczuplający, zaczac cwiczyc. Usunac sie nie na w 100% ale zmniejszyc na pewno! Ja swoje mankamanety tuszuje ubiorem a podkreslam walory. Jak ktos ma krotkie nozki nie chodzi w klapkach tylko na obcasach, jak ktos ma małe piersi to mu kaza chodzic w zakrytych dekoltach a nie duzych. Wiec jesli kobieta ma duzy cellulit to powinna unikac noszenia poza domem krotkich spodeneke/spodnic.

Gość dffdfgfgggh
ja nie mam cellulitu moze dlatego bo ejstem wegetarianka? sportu malo uprawiam

Gość observerr
o ja pierdole nie każdej laski świat kręci się wokół cellulitu. moze i ty nie pracujesz i masz czas zeby dbać o siebie, zobaczymy jak pójdziesz do roboty czy też dalej będziesz utrzymywać ze to nie jest taki problem. uwierz są rzeczy ważne i ważniejsze i nie każdego priorytetem życiowym jest mieć idealnie gładką skórę.

Gość jiuhuihi
Typowy zacofany, ograniczony Polaczek. Aby sie dowartosciowac i nie myslec o swoich kompleksach, skupia sie na wygladzie innych i krytykuje, bleeee

Gość jiuhuihi
Najlepsze jest to, ze po prostu zazdroscisz innym swobody i tego, ze nie przejmuja sie, ze nie sa idealne. A jak pewnie widzisz taka "ociekajaca cellulitem" laske z chlopakiem, to juz wszystko sie w tobie gotuje. Dobra rada - skup sie na sobie i daj innym zyc🖐️

Gość Kacyk1978
Zajmij się czymś pożytecznym, a nie smarujesz na inne. Nie podoba ci się to nie patrz!

Gość Pseudonimka87
Tak jestem zakompleksiona bardzo. Do tego pewnie brzydka, na pewno nie mam pracy, a faceta nigdy nie miałam:D I zazdroszcze kobietom ktore nie muszą o siebie dbac. To ze ktos dba o siebie nie oznacza ze nie pracuje:D Podczas 15min prysznicu rano i wieczorem mozna zrobic masaz ciała. Nie wymaga to wielkiego nakładu sił wiec nie robcie z tego wielkiej filozofii:o

Gość Kacyk1978
wg ciebie inne kobiety, którym nie przeszkadza cellulit tak jak tobie, mają się w te upały kisić w długich gorących portkach, tylko dlatego że takim pustym lalom jak ty coś nie pasuje? Puknij się w tą pustą bańkę!

Gość Pseudonimka87
Jak facet zakłada temat ze kobiety nie dbają o siebie, są pasztetami tłustymi, nie golą nog, pach itp to zaraz 3/4 wtóruje a jak kobieta napisze cos o cellulicie zaraz pojazd na nią;)

Gość asiczka a
to dziwne bo jakos biorę prysznic masuję się i nadal mam cellulit

Gość jiuhuihi
tak, jestes zakompleksiona, bo osoby, ktore sa zadowolone z siebie nie skupiaja sie tak obsesyjnie na innych, nie wytykaja innym niedoskonalosci, tylko zyja swoim zyciem i emanuje od nich pozytywna energia, a nie zolc, jak od ciebie. Mam zla wiadomosc - mozesz sobie krytykowac wszystkie kobiety do porzygania, ale nie podniesie to trwale twojej samooceny🖐️

Gość SHatYN)
kończ to pieprzenie bo do niczego nie dojdziesz

Gość dffdfgfgggh
ja sama nie mam cellulitu a na inne kobiety nie patrze i nie oceniam ich. to mi sie kojarzy z takim zachowaniem baby ze wsi....one tak tylko patrzą kto jak wyglada, co robi i obgadują

Gość joaśka23
A ja mam w dupie czy komuś się widzi mój cellulit czy nie! Chodzę w krótkich spodenkach i będę to robić! 90% kobiet ma cellulit, jedne są po szybkim tyciu, inne po ciąży, inne się starzeją a inne po prostu tak mają... Nie jestem gruba a mimo to mam... Genetyka robi swoje. Szczerze mówiąc mało widzę kobiet które w ogóle go nie mają...

Gość SHatYN)
Polskie kobiety są głupie może od tego zacznijmy, czego dowodzi ten temat

Gość Pseudonimka87
nie mówcie do mnie na 'Ty'

Jakim trzeba być pustakiem, lub jakie nędzne zycie prowadzić by takimi rzeczami się zajmowac jak autorka tematu :o

Dziewczyny przyjedzcie do Wloch,tutaj prawie kazda ma cellulit i nosi krotkie spodniczki i nie wstydzi sie tego Tylko jak przyjezdzam na wakacje do polski to widze jak moje kuzynki sie tym zadreczaja

Gość Pseudonimka87
znowu widze podszywy wymysle sie posypały:D ja nikogo na nikogo tutaj jadu i zołci nie wylewam, to wy na mnie swoj jad lejecie:D