Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pseudonimka87

Przyszło lato, kobiety chodza w krotkich spodenkach i spodniczkach...

Polecane posty

Ja zawsze opalam się na różowo, co nie wygląda estetycznie. Taką mam karnację, choćbym nie wiem ile siedziała na słońcu, nigdy nie będę nawet lekko brązowa. A wolę chodzić biała niż różowa lub, co gorsza, buraczkowa:)

Gość ksdet
a samoopalacz probowalas?? nie jestem zwolenniczka skwarek-solarek, ale chodze tak raz na tydzien na 10min i wygladam naturalnie

Solarium nie lubię, a po samoopalaczu jestem żółta. Poza tym w najmniejszym stopniu nie zalezy mi na opaleniźnie, osoby z tak jasną karnacją jak moja są bardzo podatne na choroby skóry wywołane opalaniem.

nie no ja się zgadzam. cellulit czy genetyczny czy nie jest problemem. nie wygląda estetycznie i dziewczyny posiadające owe schorzenie powinny unikać nader krótkich spodni czy mini kiecek.

Gość ohlalalalalalohlaaaaa
pfff

Gość r4353534254325
Ja swoje mankamanety tuszuje ubiorem a podkreslam walory. to dobrze że jaieś walory masz bo intelekt do nich na pewno nie należy... :p To takie poslkie - przejmowac się kazdą pierdoła, na zachodzie ludzie chodzą na luzie, z uśmiechem, i nie wstydzą się ubierac ładnie nawet jak mają nadwage.... Nie podoba ci się, nie patrz i odwal się od innych. Nie kazdy przejmuje się wyglądem, niektórzy mają inne zainteresowania.