Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ja facet zagubiony

Jak pogodzic córkę z matką??

Polecane posty

Gość Ja facet zagubiony

Jak w tytule.Napomne ze nie jestem biol. ojciem dziewczyny, ale mamy ze sobą dobre relacje, tylko że niestety od maja żona a córka się strasznie ze sobą pokłóciły, to nie było o jedną rzecz ale o mase i zaczeły wylewac na siebie wszstkie żale za swojego zywota, nawet to co było kiedys kiedys, jedna i druga tak sobie wypominały i zakonczylo sie na tym ze wielka wantura przerodziła siew cisze i obraze az do tej pory.Będąc obiektywnym to dwie strony się fatalnie do siebie zachowały, żona a jej matka powinna wiedziec już jako osoba wpełni dojrzała że niektóre słowa nie powinny być wypowiedziane, i dac jej przykł jak w takich nerwowych sytuacjach ludzie powinni sie zachowywac, tak samo jej córka , co ma prawie 17 lat tez nie oszczędzałą w słowotoku.Niestety juz razem nie zasiadamy jak zawsez do stołu, razem nie jeździmy na zakupy czy wychodzimy na spacer bo jedna drugą unika.Mówie do córki że niech schowa dume do kieszeni i pierwsza wyciagnie reke, o ale Nie...,to samo do żony, też nie..Jak zona ugotuje obiad to młodsza nawet nie tknie tego,wychodzi na miescie jeśc,jedynie gdy ja zrobie cos do jedzenia to wtedy zje.Osobno tez piorą rzeczy, ewent.z moimi szmatkami młoda wrzuci cos swojego.,Córka powiedziala ze gdy bedzie miec 18 to sie wyprowaca do domu bezdomnych i jedynie ze mną bedzie sie kontaktowac, a żona na to że wcale jej przykro z tego powodu nie bedzie. Czy mam wpływ jakiś na ta chora i gestą atmosfere??

Gość Ja facet zagubiony
????????

Wierz mi, z czasem im to przejdzie. Moze na razie żadna nie jest gotowa na pojednanie

Gość uciekaj jak najszybciej!!!
wyprowadzaj sie facet z tego domu wariatow :o

Gość Ja facet zagubiony
up

Gość wykynyky
A ja uważam że wcale się tak szybko nie pogodzą jeżeli obie są uparte to każda z nich czuję się dotknięta słowami które nigdy nie powinny paść I wcale z czasem nie będzie lepiej tylko gorzej w tym czasie się od siebie oddalają i później nie będzie łatwo tego naprawić. Niestety nie mam dla Ciebie złotej rady aby je pogodzić. Może porozmawiaj z córką że kiedyś matki zabraknie i ich rozstanie " na zawsze ' już będzie w takich okolicznościach.

Gość Ja facet zagubiony
no dwie sa baardzo uparte, przez icj konflikt cala atmosfera rodzinna upadla niestety i ja tez na tym psychicznie cierpie,

Gość Ja facet zagubiony
??

Gość Ja facet zagubiony
?????

Gość Ja facet zagubiony
Up

Gość gość
Witam Jestem przyjaciolka pewnej Magdy ktora jest strasznie obrazona na mame, poniewaz mama ja oszukiwala. Nie rozmawiaja ze soba juz od roku a ja wiem ze mama za nia okropnie teskni i chcialaby zeby corka jej wybaczyla. Ja osobiscie chcialabym im jokos pomoc ale nie mam zielonego pojecia jak. Prosze doradzcie mi cos moze macie jakies pomysly. Z gory dziekuje.

Gość gość
Witam Jestem przyjaciolka pewnej Magdy ktora jest strasznie obrazona na mame, poniewaz mama ja oszukiwala. Nie rozmawiaja ze soba juz od roku a ja wiem ze mama za nia okropnie teskni i chcialaby zeby corka jej wybaczyla. Ja osobiscie chcialabym im jokos pomoc ale nie mam zielonego pojecia jak. Prosze doradzcie mi cos moze macie jakies pomysly. Z gory dziekuje.