Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dagmaramararara

sunknia ślubna mojej koleżanki- jestem w niej zakochana.

Polecane posty

Gość komponuje się z serwetkami
w regaliku , ten sam styl, gorset zaś pasuje do tych pierdulynek na półce.Styl a la rococo, suknia a la bezowy tort.

Gość każdy...
ma swój gust...mi się bardzo podoba ;-) tylko kolor biały bym wolała. A jeśli chodzi o to, czy Ty możesz iść w takiej to zapytaj jej wprost, myślę, że nie powinna się obrazić, raczej powinna być dumna, że jej sukienka Ci się podoba ;-)

Gość każdy...
elisa- bez urazy ale takie własnie wcale mi się nie podobają!!!

absolutnie sie nie obrazam ;) kazdy maswój gust tylko pytam ;) żeby poznać opinie tłumu ;)

ledy love to Ty nie jesteś mężatką??? a głowę bym dała sobie uciąć że jesteś... :)

Gość dagmaramararara
dziewczyna wieśniaczką nie jest, choc faktycznie na obrzeżach miasta mieszka. jest logopedą -czyli też nie tępa jakaś. pytam o suknię a nie piszę,by oceniać koleżankę. chyba faktycznie zapytam, czy sukienka podobna ne byłaby gafą.

dziekuje, ta z Twojego linka tez mi sie podoba, cos czuje ze do tego czasu zmienie jeszcze swoj gust :D

nie podoba mi sie.. za prosta jak na moj gust i jakos tak nie wyraznie w niej wygladasz.. na taka sukienke trzeba miec piekna talie..

Mi się wydaje, że to nie jest suknia w rozmiarze dziewczyny dlatego wygląda jak wygląda. Jeśli to odpowiedni rozmiar to suknia nie jest odpowiednia, bo brak w ogóle wcięcia w talii.

brak wcięcia w talii spowodowała ciąża - 4 miesiąc :P jak ją wybierałam to wciącie jeszcze było ;) naprawde tak nieciekawie :o ? Następnym razem kupiłabym sukiemke tuż przed ślubem żeby uniknąć ewentualnych niespodzianek ;)

każdy ma inny gust to że wam się nie podoba nie musicie pisać że to jakaś wieś itp... Dlaczego niby wieś???bo ma falbany? same miałyście pewnie brzydkie i z wypożyczalni a teraz zazdrościcie !

ewunia89 chyba sobie jaja robisz;/ tak juz jej zazdrościmy tej wiesniackiej kiecy:/ chciała poznac opinie to napisałysmy

No ja miałam z lumpexu, a na weselu podałam suchary i wodę. Zresztą już o tym kiedyś pisałam. :classic_cool:

Bo jest ogromna, bufiasta, falbaniasta i wygląda sie w takiej poprostu brzydko:) Nie lubie sukienek ala księżniczka:) Lubię sukienki podkreslające figurę:) ALE TO TYLKO MOJE ZDANIE:)

Gość SDFSFEF
TRAGEDIAAAAAAAAAAD

może ale często zaglądam jak ktoś wstawi suknie do oceny i dużo osób pisze że są wiesniackie a tak na prawdę nie ma takich sukienek !!! wszyscy co tak piszą najlepiej niech idą do salonów im to powiedzieć żeby takich sukien nie produkowali!

ewunia89 niech produkują:) dla mnie jest wiesniacka taka jak dodała autorka a np. dla Ciebie wiesniacka i gbrzydka byłaby taka , która mi się podoba:) kazdy ma inny gust i to jest piękne:P

Generalnie za dużo się dzieje na tej sukni, choć nie powiem, jest ładna :) ale widać bohaterka lubi taki styl, bo wystrój pokoju jest w podobnym tonie :)

"wszyscy co tak piszą najlepiej niech idą do salonów im to powiedzieć żeby takich sukien nie produkowali!" No ale są ludzi, którym brak gustu i dla nich też trzeba produkować. 😴