Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zagubiona 123

Spotykam się z byłym chodz ma dziewczynę

Polecane posty

Gość Zagubiona 123

Historia jest dość długa i pogmatwana ale opowiem tylko jej teraźniejszy obraz. Jest sobie mój były który kiedyś mnie skrzywdził nie gadaliśmy rok dla mnie po prostu umarł ale pogodziłam się już z tym faktem co zrobił. Pewnego dnia do mnie napisał i od słowa do słowa zaczeliśmy się spotykać trwa to już 3 tygodnie. Rozmawiamy, kochamy się i tak w kółko najgorsze jest to że on ma dziewczynę, często o niej gadamy ale mówi że jest z nią nie szczęśliwy ale jest tchórzem bo nie ma odwagi czegoś z tym zrobić. Wiem że jest draniem i nie powinnam się z nim spotykać tylko że czuję się szczęśliwa przy nim a to głupie. Wiem że ta dziewczyna jak się dowie będzie cierpieć ale to jest silniejsze nie potrafię mu odmówić. Z nim jest jak z papierosami wiem że szkodzą ale dalej w to brnę i prędzej czy później pojawią się tego konsekwencje. Napiszcie mi swoje opinie a może doświadczenia w takich sprawach

Gość nie pojde za nic
w swiecie

Gość takaaaaaaaa jednaaaa
jeśli Ci zależy to postaw sprawę jasno "albo ona albo ja" niech się zdecyduje, ile można się zastanawiać

że też ci nie przeszkadza świadomość że dymie was obie ? :D a tak w ogóle to niezły z ciebie Pelikan :D autorko

oj bylas obrazona na niego bo pewnie cie zdradzil z inna.. hmmm a teraz jestes taka sama szmatą jak sypiasz z kims ( nie wazne ze to towj BYLY) z facetem ktory ma dziewczyne... wezcie sie zgadajcie na nowo bo jestescie siebie warci :p

Gość Zagubiona 123
Powiem Ci szczerze że jakoś nie dociera do mnie fakt że on jednak tą laskę ma