Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oritgheutghteu

moj natretny psychiczny byly-mimo 2 lat po rozstaniu

Polecane posty

Gość oritgheutghteu

pisze do mnie smsy-skad bierze numer ktory 3-krotnie zmienialam-cholera wie nie sa to juz! jakies namolne wiadomosci bo wczesniej zyc mi nie dawal ale czasem z okazji imienim, urodzin swiat oraz sporadyczynie cos w stylu ---nie zapomne\snilas mi sie itp kurwa nienawidze gnoja zniszczyl mi zycie, upijal sie nekal maltertowal grozil samobojstwem od 2 lat z nim nie jestem a dzisiaj znowu napisal--ze nie moze zapomniec;/ nawet na policje z tym nie pojde bo co mu zrobia od 1 smsa raz na miesiac ech

Gość Astoria1985r
To mu odpisz, że ch*j cie to obchodzi.

Gość oritgheutghteu
od 2 lat nie odpisalam na zadna jego wiadomosc jakbym odpisala to zaczelaby sie lawina+nadzieja_+przyjezdzanie:o psychol

Gość tiger be power
ciesz sie ze tylko takja mialam gorsze jazdy bylym (z reszta dalej mam), ale jesli beda sms czesciej mozesz zglosic nekanie (kara do lat 5 lub jesli ty bedziesz probowala popelnic samobojstwo to do lat 10)

Gość tiger be power
twojego eks psycholem jeszcze nazwac nie mozna,mojego juz tak...

Gość nie za fajnie
2 lata? Ma chłopak cierpliwość. A może jakaś panna go rzuciła i se przypomniał..

od 2 lat nie odpisalam na zadna jego wiadomosc" i tak trzymaj :) jest szansa że za jakiś czas zmięknie i juz nie napisze

Gość oritgheutghteu
wiem znam to prawo niedawni weszlo nie fatyguje sie na policje bo smsy sa sporadyczne na szczescie juz nie wystaje pod domem:o ale zawsze mnie to niepokoi a i od 2 lat nie mam nikogo-boje sie mezczyzn

Gość oritgheutghteu
watpie zeby kogos mial w miedzyczasie

Gość oritgheutghteu
co tacy ludzie maja w glowach to nie wiem byl czas ze codziennie pisal ze sie zabije-nigdy mi nie grozil, przyjezdzak tak pijany ze ledwie na nogach stal-prowadzil:o liczac ze sie zlituje i go odwioze:o

Gość tiger be power
no to mam jeszcze jedna porade (sama ja dostalam od policjanta w czynnej sluzbie) wziac takiego w ciemny zaulek zeby nikt nie widzial i spuscic mu porzadny wipieeerdol ;)

próbuje najzwyklej na świecie wzbudzić w tobie poczucie żalu Robi tak,bo ma nadzieję że wrócisz do niego że weżnie cie na "litość" ;) Typowe zachowanie zranionej "łani"

Gość tiger be power
no niektorzy to maja takie zagrywki :O

Gość tiger be power
regres no ale niektorzy juz przeginaja :O i tylko sami sobie krzyde robia takim skamleniem

Gość nie za fajnie
Dziwi mnie tylko to, że Ty się po 2 latach przejmujesz - olej psychola, w końcu da sobie spokój.

regres no ale niektorzy juz przeginaja i tylko sami sobie krzyde robia takim skamleniem" To fakt Ten przypadek jest wyjątkowo wytrwały Rada: zadnego kontaktu z nim !!!

Gość tiger be power
no tyle ze to tez czasmi nie skutkuje ty oleasz a on jescze bardziej dziala na nerwy. no ale jets ten plus ze przesta lpod dom autorki przyjezdzac

Gość oritgheutghteu
nie tyle ze przejmuje co odczuwam niepokój strach ze on znowu sie pojawi

Gość tiger be power
nie dziwie cio sie.igdy nie wiadomo co takiemu strzeli do lba :O u mnie byly grozby karalne (wyrok w zawieszeniu+odsiadka 2 m-ce)

Gość oritgheutghteu
mi nigdy nie grozil i nie obrazal poza skomentowaniem naszego seksu-ze bylo zle bo mam lekka nadwage itp ale jakos dwa dni pozniej skamlal o spokanie pff

Gość tiger be power
no to maz lepsza sytuacje ode mnie no to nie pozostaje nic innego jak: 1.olewac dalej 2.spotkac sie w miejscu publiczym i opieprzyc od gory do dolu "co ty sobie wyobrazasz..." 3.pogadac z kilkoma kumplami i mu porzadny wpierdziel spuscic