Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kleosia samosia

Ona chyba zwariowała....

Polecane posty

Gość kleosia samosia

dziewczyny mamy z mezem taki problem... Moja kuzynka (jestesmy praktycznie jak siostry, ale jakos tak w ostatnich latach nasze kontakty sie bardzo ochłodziły) zaszła w ciaze i oczywiscie na hurra trzeba było zrobić wesele,ale ze wzgledu na brak funduszu zrobili tylko cywilny z małym przyjeciem. No i oczywiscie bylismy i dlaismy koperte, 500zł. No a teraz we wrzesniu jej mała ma roczek, a ja jestem matka chrzestna i sobie wyobrazcie ze oni razem z roczkiem wyprawiaja wesele bo teraz biora ślub kościelny.... Jak sie o tym dowiedziałam to myslałam ze mnie szlag jasny trafi. To ile ja mam dac w tej kopercie?????? Wiadomo chrzesniaczce jak najbardziej bo to jej urodzinki, ale im znów mam dawac kase????????????? Mąz tez wsciekły zreszta jak prawie połowa rodziny mowi ze mam jej kupic zestaw reczników za max. 100zł i to dac w praezencie ślubnym. Sama juz nie wiem.

Gość Miraculum5
Był ślub? Był. Dałaś już kopertę? Dałaś. Więc co masz za dylemat? Kup coś dziecku, skoro tez chrzciny a jej co najwyżej kwiatka i ładną kartkę... Bez wariacji już.

Gość amr2
Mysle, ze maz ma racje - jakis drobny prezent, nawet bez tych 100zl by sie obeszlo i cos dla malej. Troszke przesada, aby oczekiwac prezentow czy duzych pieniedzy na dwa sluby. A Wy poporstu dajcie to na co Was stac i tyle.

Gość kijuhygfghj
Dla nich kup jakiś symboliczny prezent.

Gość kup pościel np
albo do tego walek z wódką w środku - zakupisz to w sklepikach z śmiesznymi rzeczami czy prezentami na 18-stkę