Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ftyuglguygljughljkhlkujkh

Kobiety sie oczywisci zarzekaja ale zauwazylem ze serio leca tylko na b wysokich

Polecane posty

Gość ftyuglguygljughljkhlkujkh

Widze po sobie, jestem uwazany za "nieziemsko przystojnego", dziewczyny za moimi plecami gadaja ze jestem "ciacho" ale podobno tez nadmieniaja ze troche niski jestem i ostatecznie zawsze pozniej je widze z jakims wysokim brzydalem. Sam mam 175 cm i wydaje mi sie ze trzeba chyba miec w disiejszych czasach ze 185 minimum zeby sie podobac wikszej liczbie kobiet. Ciagle slysze tylko jak dziewczyny sie zarzekaja ze wzrost to tylko dodatek ze nigdy na to ni epatrza to wytlumaczcie mi do cholery dlaczego ciagle widuje na ulicy parki gdzie koles ma conajmniej ze 185 cm. Czemu kobiety tak sciemniaja??

Gość bo nie chcą robić
przykrości krasnalom. Prawdziwy facet ma 185-190

Gość tarczaprzytarczy
Wszyscy ściemniają. Z drugiej strony, nie można wrzucać wszystkich do jednego wora.....

Gość NajedzonaAżPęka
ja nie ściemiam, mi się tylko podobają wysocy i dobrze zbudowani jak mój mąż, ma 185 i super ciało.Zawsze patrzałam tylko za takimi i takiego mam, a ty serio jesteś karakan.Kobieta potrzebuje czuć się bezpieczna, a niski typ jej tego nie zapewnia.

Gość efbvhjrtbgrtjg
milosc mojego zycia- niski mezczyzna jeden taki, na ktorego punkcie mi odbilo- metr piecdiesiat w kapeluszu nastepny, fascynacja erotyczna do potegi- mojego wzrostu (czyli niski jak na faceta) osobowosc! to cos! twarz! aura ;)

Gość Nie zauwazylam, sama ma faceta
170cm, wiec nizszego niz Ty

Gość autorze jesteś niski
stad brak zainteresowania twoja osoba

Gość efbvhjrtbgrtjg
e tam pewnie musi popracowac nad soba- auwaza go wtedy

Gość bhehehe 175 niski
chyba was ostro jebnelo dzis z rana w dekiel :classic_cool: Niski facet to 165 i mniej

Gość 175 dla faceta to mało!
.

Gość i tak najbardziej u faceta
liczy sie twarz. Bylam z kiedys z takim mial chyba ze 190 ale twarz wystraszonej kury na dodatek jakas taka szczurowata. Z takim mozna byc tylko z litosci, napiszecie ze to prowokacja ale naprawde wstydzilam sie z nim gdzies wyjsc :0. Teraz jestem z takim 174 moz nie strasznie wysoki ale bardzo przystojny z twarzy i jego sie nie wstydze

Gość aska z wrocka
Mój facet ma 174,ja mam 170,jest cudowny ,młodszy ,kreci mnie na maxa,ma super ciałko,wysportowany,i cudowny w łozku,:) haha,dodam że ja jestem równiez mniammi:;)mam 32 lata

Gość pytanko do kogos z godz 15.13
"i tak najbardziej u faceta"- a ty ile masz wzrostu?

Gość zielona torebka
mnie najbardziej kreca faceci 173-maks 178. Wazna jest raczej budowa ciala i przede wszystkim twarz :)

moj mąż jest niższy ode mnie... wiec nie gereralizuj.... i nie spazmuj tu tak... to nie przez wzrost zadna cie nie chce tylko pewnie przez chujowy charakter ( Widze po sobie, jestem uwazany za "nieziemsko przystojnego", - jakie masz skromne zdanie o sobie hahha ) :p

Gość 12345u473490
hehe no wlasnie pomysl czy to aby napeno wzorst bo mi sie wydaje ze raczej przez to ze jestes zadufany w sobie az sie chce wymitowac;]

Gość looooooooo
żona, skoro jest uważany, to stwierdza fakt. Ma przepraszać, że jest przystojny? Co to w POlsce za obłuda z tą skromnością!!!!!!!!!!!!

Gość 12345u473490
to ze jakas nastka steknie za plecami ze ,, ciacho z niego" to nie znaczy ze wszyscy mu mowilaze jest nieziemsko przytojny to tylko jego zdanie

looooooooo -> sposob w jaki on pisze o swoich super zaletach i ocenia innych jako "brzydali" daje mi taka mozliwosc do oceny go... i skoro on twierdzi ze kobiety mowia mu ze jest ciacho itd.. to tez niech wyslucha innych opinij że jest malo ciekawy z charkaterku i dlatego tak go zadna nie chce... ot moje zdanie do kotrego mam prawo

Gość i tak najbardziej u faceta
ja mam 167

Gość looooooooo
może i racja, ale wkurza mnie, jak każdy każe innym byc skromnym.

Gość do żona-swojego-męża
mam pytanie bo ostatnio mi nie odpisałaś: ile masz lat i ile ma Twój mąż?

Gość do żona-swojego-męża
też lubię młodszych, dlatego mnie to zainteresowało. :P I nie ma między Wami żadnych zgrzytów z tego powodu?

Gość Angelowa
Jej odpowiedź jest prosta. Tu nie chodzi o dokładną ilośc centymetrów. Dziewczyna woli jak facet jest wyższy od niej , poprostu. Nie każda zapewne, ale większość. Jak masz 175- podobnie jak mój ojciec- to znajdź sobie dziewczyne 160- jak moja mama ;) Itak itak zawsze przy nim wyglądała drobno ;) Ja mam 162 cm ,mój mąż 182 i ledwo sięgam mu do ramion, więc jest idealnie :)

do żona-swojego-męża jak narazie wiekszych nie ma... :) kiedys napewno będa ale nie sztuka jest kochac sie szutka godzic .... ale w sumie jesli chodzi o wiek czasem widze roznice w moim spogladaniu na swiat a jego... ale dzieki temu i ja sie ucze czegos i on :)

Bo wysoki wzrost jest symbolem siły, bezpieczeństwa, i dlatego kobiety lgną do wysokich, chcą poczuć się "bezpiecznie" i kobieco w ramionach mężczyzny. Trochę to głupie, ale to jeszcz pozostałości po jaskinowcach haha. Tak samo faceci wolą niższe kobiety by czuć się przy nich męsko itp.

Gość gdyby wzrost byl synonimem
sily ipoczucia bezpieczenstwa fizycznego dla tych kobiet to w boksie nie byloby kategorii wagowych tylko kategorie wzrostu a takich nie ma. Liczy sie budowa ciala a nie wzrost, wzrost nie daje zadnej przewagi w bojce, w starciu. Zastanowcie sie dlaczego w walkach na ringu czy w klatkach co druga walke wygrywaja mezczyzni po 15-20cm nizsi od swoich rywali??