Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bajkowa mama

nie sądziłam że będzie az tak cięzko

Polecane posty

Dzisiaj moja siostra zabrała mojego 2 letniego synka na 3 dni do rodziców na wieś. Mały chętnie jeżdzi do rodziców, jednak obawiam się że będzie strasznie tęsknił. Nigdy nie rozstawałam się z nim na dłużej niz 10h. Najgorsze, że on pije mleko moje na noc, niby już go odstawiam ale zawsze coś i ten wyjazd miał to zakończyć... Kurde wiecie jak mi cięzko? Siedze sama w domu, wrócilam z pracy zjadlam i co dalej? Nikt nie hałasuje nikt nie rozrabia?

Gość jaba daba du
ja bym swojego 2-latka nie puściła - mimo iż już dawno mojego mleka nie pije ale skoro już pojechał to zrób coś dla siebie i staraj sie nie martwić na okrągła

on akurat jest bardzo przywiazny do mojej siostry - swojej matki chrzestnej wiec sie o to ni emartiwe tylko ta pustka w domu mnie zabija...

Gość jkldsssc
zrób sobie kąpiel zrelaksuj sie:)

Gość fajna mama
A gdzie maz? Odpocznij sobie zrob goraca kompiel, manikiur albo spotkaj sie z kolezanka... Najgorszy bedzie wieczor i noc dla niego pewnie tez... Ale szczerze to ja swojej rocznej corki nie puscilabym na tak dlugo choc czasem jestem bardzo nia zmeczona:) A swoja droga podziwiam ze tak dlugo potrafisz karmic synka...

Gość jestes pusta kobietą
skoro nie umiesz zorganizowac sobie czasu i nudzisz sie w swoim towarzystwie. zal matko polko

Gość tikal
mój syn ma 4 m-ce a już nieraz zostawialam go na 8 godzin, rekord to 24godziny. Jak przestane karmic za ok. 3 m-ce to juz planuje wyjazd bez niego

Gość monichhhha
Dasz rade:) Daj dziecku odpoczac od Ciebie :) Ma ciocie, dziadków jest bezpieczne i napewno nie będzie sie nudzić :)

Gość akrylik
moj synek ma 11 m-cy i juz nie raz zostawal z dziadkami na weekend i nic mu sie nie stalo, wrecz odwrotnie uwielbia dziadkow. jaka pustka dziewczyno. ja nie wiedzialam od czego mam zaczac? manicure, pediecure, masaz, depilacja, znajomi, wyjscie do miasta, seks....

Gość mamamama26
a ja cie rozumiem... mnie by też było łyso - co mi z pedikiuru itd z tym że ja wolałabym sie poprostu wyspać..

Gość tyrtuyy6
juz od razu matko polko,pewnie pisze to jhakas sfrusrowana staraczka,autorko,przynajmniej widac ze koszasz swoje dziecko,to normalny odruch ze tęsknisz,ja tez nie moge sie doczekac kiedy odbiorę córke z przedszkola a od wrzesnia idzie tez młodsZy synus,trzymaj się ,czas zleci

Gość gvfcdsxytgrfed
Boże ja odpoczywam od dziecka a Ty się martwisz? :) Pustka no to co z tego, że cisza? Super!!! Krzywda mu się nie dzieje, nie ma co rozpaczać. Odpoczywaj!

Gość ... camilla ... ... ...
Moje dziecko przepada za moimi rodzicami. Jak mialo 2 latka to wzieli je na caly dzien na wycieczke-nad morze, wielki plac zabaw. Tez sie zastanawialismy, jak bedzie sie zachowywac. I obawy okazaly sie bezpodstawne, mama zadzwonila do mnie, mowi, ze nie ma zadnych problemow, dali mi dziecko do telefonu a ono mowi do mnie---mama, jest fajnie :)