Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zczymnosicadidasy

Z czym mogę zestawić w lato czarne adidasy Pumy?

Polecane posty

Gość zczymnosicadidasy

Hej, do czego można nosić adidasy Pumy jak jest ciepło? Na co dzień ubieram się raczej elegancko ale czasem zakładam adidasy- jak jest chłodno to noszę do nich jeansy rurki a co nosić przy wyższych temperaturach? Pozostają tylko bawełniane krótkie spodenki? Mam buty podobne do tych: http://niespodzianka.pl/presents.php?id=detail&p=6301 Tylko że mają ten pasek i pumę wykonane z takich a la cekinków i połyskują w słońcu. Są delikatne.

Gość zczymnosicadidasy
p.s. Moje buty są zamszowe.

Gość zczymnosicadidasy
Możesz wkleić jakieś przykładowe zdjęcie? Chodzi mi o to jaki krój i materiał. Trochę mnie irytuje że nic poza krótkimi spodenkami czy szortami nie wypada nosić z adidasami- chyba że ja nie mam fantazji, dlatego pytam. Jadę w niedziele dość daleko w podróż i mam tam ważne spotkanie- chce dobrze wyglądać ale muszę ubrać adidasy bo będę sporo spacerować i mam dylemat- co do nich żeby wyglądać modnie i fajnie a nie jak dresiara? :)

Gość widać że temat się powtarza
ty sie chwalisz czy żalisz?

Gość zczymnosicadidasy
Powtarza??? Nie możliwe, napisałam tylko jeden ! Zadaję pytanie- nie chcesz pomóc to nikt nie zmusza.

Gość może ubierz
ciemnogranatowe (albo nawet jaśniejsze) dżinsowe szorty i czarny tshirt/bokserkę?

Gość zczymnosicadidasy
Ooo to jest dobry pomysł! Właśnie o to mi chodzi żeby wyglądać na tyle dobrze jak się da ;) A na sportowo za bardzo nie chcę. Ale np granatowe szorty i biała bokserka- to brzmi dobrze. A będzie do tego pasować mała torebka czarna w róże? Czy nie bardzo? Jaką torebkę?

Gość białe skarpetki załóż
a do walkana czy tam ipoda wrzuć jakieś disco polo :P takie rzeczy pisać

Gość zczymnosicadidasy
Może ubierz- super !!! Dziękuję za linki, kochana jesteś :* Nawet mam taką koszulkę w kratkę jak wkleiłaś, zielonkawą z Housa :) Spodenki też mam, tylko ostatnio przytyłam i chyba muszę kupić nowe. Mam nadzieję że nie będę wyglądać jak słoń w takich szortach i płaskim obuwiu- mam teraz rozmiar dołu 38/40 a miałam 36 :( Dziękuję jeszcze raz za wszelką pomoc, tak to ja mogę podróżować jak człowiek a nie jak dres- nawet w adidasach :)))

Gość zycie uczuciowe123
widać że temat się powtarza ty sie chwalisz czy żalisz? A co to za pytanie, niby czym mialaby sie chwalic?? Chociuaz moze u Was w Polsce to Bog wie co, ale u nas, to zwykle buty, a nich zalozy jakies dresy do tego i bedzie ok ;)

Gość obcisle skóropodobne
rurki beda idealne (na desczowe dni) w upalne moze jakas skorzana mini lub krotkie spodenki!