Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ziemniakz21

Wypalanie afty

Polecane posty

Gość Ziemniakz21

siemka, więc mam duży problem z aftami. Teraz w buzi zrobiły mi się 2 + jedna na wardze. Ból (jak pewnie większość osób mająca z tym problem wie) jest nie do zniesienia. Szczególnie rano. Ne było by to problemem gdyby nie fakt że trwa to zwykle 2 tygodnie. Próbowałem już wszystkich maści(ostatni był kamistat) i niestety w ogóle nie działają. Teraz zaczynam pić szałwię, ale również wątpię by to zadziałało. Dlatego poczytałem trochę o wypalaniu afty i znalazłem vagothyl. Ponoć jest genialny z tym że rzecz jasna strasznie bolesny. Ale lepiej strasznie pocierpieć przez 5 minut niż "średnio" przez 2 tygodnie :) I tu zaczyna się problem. Nie drogi ale niestety do kupienia w Polsce a ja mieszkam w niemczech ;/ Nie orientuje sie ktos moze czy mozna kupic tutaj cos podobnego? Bardzo mi na tym zalezy gdyz afty to moj odwieczny problem ktorym jestem juz doszczetnie zmeczony :) Prosze o info i pozdrawiam :)

Gość Ziemniakz21
Odś

Gość Ziemniakx21
odś

Gość krucafuks
W UK jest Bojela Once, tez działa na zasadzie wypalania. Moze sprobuj na ebayu? sprawdz ulotke, spisz substancje czynna i zapytaj google albo farmaceuty.