Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość DominikaNika87

Proszę o pomoc! KWAS HIALURONOWY....

Polecane posty

Gość DominikaNika87

Witam serdecznie. Od kilku miesięcy męczą mnie okropne myśli związane z moim wyglądem.Otóż na początku marca zdecydowałam się na delikatne powiększenie ,poprawę kontur ust kwasem.Chciałam zaznaczyć,że mam 24lata. Jeżeli chodzi o wypełnienie ust średnio jestem zadowolona, przy gornej wardze dziwnie rozłożył mi się kwas pn. usta nie wywineły się tak jak powinny a bardziej zrobił się "kaczy dziubek".Lekara twierdziła,że mam "cięzki kształt" ust do wywinięcia,że są one"problematyczne" przy ostrzykiwaniu..i lepszego efektu nie będzie;/Średnio byłam zadowolona...;/Wyglądały nie tak jak tego chciałam, jak jej wytłumaczyłam. Mineło kilka miesięcy i teraz jest nieco lepiej, pn kwas trochę się wchłonął,usta wyglądaja znacznie ładniej, nie mam już ich tak nieładnie wysuniętych jak KACZKA;/. Moim problem natomiast jest kwas NIEPOPTZEBNIE WSTRZYKNIĘTY Z JEDNEJ I DRUGIEJ STRONY BRZEGOW NOSA WZDŁÓŻ ust( wyczytałam,żę ostrzykuje się te miejsca kiedy sa bruzdy)Ja natomiast tego nie miałam tylko takie maluśkie zgłębienia przy samych skrzydełkach nosa. Lekarka zaproponowała mi,że może wstrzyknąć mi resztę kwasu w miejsce od nosa ku dołowi(niby te miejsca,ktore się ostrzykuje przy bruzdach) pn.zostało trochę w ampułce, twierdząc ,że mi to nic absolutnie nie zaszkodzi a wręcz przeciwnie skora bedzie lepiej wyglądała,zostanie nawilżona...:(((.Nie mając wtedy wiedzy na ten temat zaufałam i powierzyłam sie w jej ręcę. Odrazu po zabiego widać było spore wybrzuszenia, linie pociągłe, z jednej i drugiej strony,o wiele gorzej wyglądałam .Lekara mnie uspokajała,że to są opuchnięcia i za kilka dnie zejdzie. Nie zeszło.Teraz jest to mnie widoczne gdyz kwas się wchłonął trochę. Wiem jednak,że mnie wprowadziła w błąd,ja jej zaufałam jako dermatolog estetycznej. Pani dr jest b. mila i bylam przekonana ze jest prawdziwym fachowcem ale niestety w moim przypadku sie nie sprawdzila. Zauwazyłasm ,że po nieco wchłonięciu kwasu po lewej stronie przy skrzydełku nosa zrobiło mi się dosyc mocno widoczne załamanie,ktorego wydaje mi sie,że nie miałam przed zabiegiem.Błagam pomóżcie mi je zeli macie większą wiedze na ten temat badz na podstawie swoich doświadczeń: Czy po wchłonięciu kwasu moga mi się zrobić jakies załamania badz bruzdy ,ktorych nie miałam przed ostrzykiwaniem.Przy smianiu się mam nieco inna mimike twarzy ,boję się ,że może to miec wpływ na powstanie jakiś zgłębień. Czy może to moje wrażenie po wchłanianiu się kwasu, choc nie wydaje mi się ,bo nie miałam ąz takie zagłębienia przy nosie:(((

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować