Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spinaczka22222

Jestem blondynka i mam ochote sie powiesic;/

Polecane posty

Gość spinaczka22222

Zawsze myslalam ze blondynki sa atrakcyjne. Od kiedy mój facet powiedział mi ze jemu sie podobaja tylko szatynki a ze mna jest bo mnei kocha kompletnie sie załamałam. Czuje sie nieatrakcyjna mimo tego że ludzi mi mówią ze nie mam sie czym przejmowac.

Gość spinaczka22222
Sorki za błedy:P

Gość tez prawik
podasz gg?

Gość kleopatra232
przefarbuj sie kochaniutka,a tak wogóle co sie martwisz jak mówi,że cien kocha to jest chyba good

Gość nie tak łatwo
To sie przefarboj.. ja jestem ciemna bladynka a mam ciemny braz

Gość spinaczka22222
Tyle ze mam typowa nordycka urode niebieskie oczy i jasny bald włosy. Jak widze sztynke to tak jej zazdroszcze koloru wlosów i ciemnych oczu.

Gość Navya
Jak mu się podobają szatynki to niech idzie sobie do szatynki.. Zawsze bądź wierna sobie . jeśli lepiej Ci w blondzie to przy nim zostan. nie warto zmianiać się dla faceta jeśli dla Ciebie to nie będzie korzystne Ja też jestem naturalną blondynką i nigdy bym się na ciemno nie przefarbowała choćby mój facet wolał brunetki (choć akurat mój woli blondynki) bo mi jest źle w tym kolorze

Gość spinaczka22222
*blond

Gość Navya
także nie farbuj się dla faceta .szczególnie jeśli masz ,,nordycką " urode jak pisałaś. Ja mam typowo słowianską wiec tez ciemny mi nie pasuje. brunetki potrafia być ładne też ,ale najlepiej być wiernym kolorowi który nam pasuje i juz

Gość Donald_ Tusk
kupiłaś już sznurek jutowy?

Akurat kolor włosów łatwo zmienić :) Doskonale Cię rozumiem - też mam z natury włosy bond w odcieniu "tleniony". Do tego stosunkowo ciemną karnację, ciemne oczy, czarne rzęsy i brwi... Normalnie tragedia... Dlatego zaczęłam farbować w wieku 14 lat. Dla mnie taki jasny blond jest paskudny, choć oczywiście niektórym się podoba...

Gość Navya
może tleniony blond jest brzydki ,ale naturalny blond np złoty jest piekny ;) ja się tam świetnie czuje jako blondynka i każdy mówi ,że mam słowianska urode właśnie

Gość Navya
zresztą mnie facet nie raz mówi,, nie maluj paznokci na czerwono " np ,a ja i tak robie po swojemu . bo to nie ma sensu żebyś była zniewolona przez faceta. a jak mu sie nie podobasz.. to lepiej niech odejdzie.

Ja jestem naturalna, ciemną blondykną z niebieskimi oczami. Za nastolatki rozjaśniałam je jeszcze , w liceum miałam prawie, że białe ;) Wtedy jedno farbowanie i od 8 lat ( z przerwami na wariacje kolorystyczne ;] ) jestem czarna jak smoła ;) Mój mąż zawsze przyznawał, że woli brunetki- ale nie zrobiłam tego dla niego bo zaczeliśmy być ze sobą póżniej, chociaż poznaliśmy się za mojego "blondu" ;). Wracałam ze dwa razy do blondu i już jednak nie widze się w tym ;) A zmiana trzeba przyznać najbardziej radykalna z możliwych :)

Gość mońcia80
ja też jestem blondynką o typowo słowiańskiej urodzie. nie jestem totalnie w typie mojego faceta (pod żadnym względem jeśli chodzi o wygląd zewn), ale kocha mnie i nie interesują go kobiety w "jego typie". kilka razy powiedziałam, że może się przefarbuję (żeby spr. jego reakcję:D) to prawie mnie wzrokiem zabił i absolutnie zabronił. więc skoro twój facet powiedział, że cię kocha to ciesz się tym!!! kocha cię i ten twój blond pukiel również, więc po co ryzykować? nie wydaje mi się żebyś polepszyła farbując włosy. jeśli to zrobisz, istnieje większe prawdopodobieństwo, że cię zostawi. kocha cię teraz i kolor włosów się nie liczy.

Angelowa - ja też z koloru dody-elektrody przefarbowałam się na czarno :) ale nawet nie próbowałam wrócić do naturalnego nigdy :)

Gość Amgmgm
A ja lubie blondynki i to bardzo:) dla nikogo sie nie zmieniaj bo nie warto! jeśli on cie nie akceptuje takiej jaką jesteś tzn ze z nim jest coś nie tak!! "chłopcy wolą brunetki a faceci blondynki!! Pozdr

Gość szczera_aż_do_bólu
ja cieszyłabym się,mając nordycką urodę a jak onwoli szatynki,to jest ślepy,majac taki skarb jak ty