Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość niegrzeczna222

moje włosy - pomocy, zniszczenia i straty po dekoloryzacji.

Polecane posty

Gość niegrzeczna222

niegrzeczna222 anuluj Czy na pewno chcesz usunąć tą wypowiedź? Tak, chcę usunąć tą wypowiedź usuń moją wypowiedź witam, mam nadzieję, że pomożecie mi. przedwczoraj wybrałam się do fryzjera na dekoloryzację. wczesniej moje włosy byly koloru brązowego, taki średni brąz, jednak na słońcu niektóre partie włosów rozjaśniły się do koloru rudego dość jasnego. moje włosy były miękkie, nizbyt zniszczone, długie prawie do pasa, ale musiałam z nimi coś zrobić. więc zdecydowałam się na tą dekoloryzację i następnie malowanie. na początku wszystko okej, kolor ładnie się ściągnął, jedynie zauważyłam natychmiastowe ogromne zniszczenie, ale mimo wszystko byłam dobrej myśli. no i fryzjerka wybrała mi kolor, który określiła jako 'nie za ciemny, nie za jasny blond' dość naturalny miał być. zgodziłam się, ale byłam pewna że nie będzie to blond blond, tylko jakiś ciemniejszy odcień. no i po pomalowaniu i wysuszeniu doznalam szoku. byłam, a właściwie jestem jasną blondynką. z masakrycznie zniszczonymi włosami. :( od razu zaczelam regenerację ich. wczoraj, czyli dzien po fryzjerze, umyłam włosy szamponem loreal który wypłukuje żółty odcień. na to położyłam odżywkę do spłukiwania i nastepnie bez spłukiwania, taką w sprayu. potem był szok. moje włosy stały się jak guma! nie rozczesywałam ich bo sie bałam że ta guma sie rozciągnie i wypadnie mi połowa włosów. ale po 3-4 godzinach to wyschło i było raczej okej, gdzie niegdzie włosy nawet były lekko miękie, w porównaniu z tym co miałam po fryzjerze oczywiście. doradźcie mi błagam co ja mam robić, bo boję sie je nawet myć. chce dodać, że musze je pomalować niedlugo, ale zrobie to szamponetką, robiłam juz tak nieraz i wiem że one nie niszczą przynajmniej włosów. przynajmniej mi nie zniszczyły nigdy. ale jak na razie musze je jakos odbudować. więc BŁAGAM doradźcie mi coś!

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować