Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Julia232323232323232232323

Biore tabletki anty od paru lat i..

Polecane posty

Wcześniej nie miałam żadnych problemów. wszystko było ok. Biorę Yasminelle od 5 lat z małymi przerwami. Mam 23 lata. zawsze byłam szczuplutka, okres regularny przy tabletkach ,a teraz coś się zaczyna pieprzyć.. okres zrobił mi sie nieregularny mimo tabletek . długo trwa,plus krwawienia pomiedzy miesiaczkami I zaczełam nieznacznie, ale tyć.. tzn przytyłam pare kg ostatnio ,a u mnie to niespotykane. nawet sie ciesze z tych pau kg bo lepiej wygladam ,ale nie chce wiecej tyc.. radzicie odstawic zupełnie te tabletki? tylko z gumka bede sie bała troche z drugiej strony :(

Gość kurcze wydajesz sie spoko
a jak stosujesz anty to uzywasz gumek? czy nie?? to wazne :D a jak nie uzywaz to pozwalasz zeby twoj tz ,,skonczyl w tobie,, ?

nie używam gumek w ogóle i konczy we mnie . ale jakie to ma znaczenie? gumki nie dają takiej ochrony jak tabletki..

i niby ginekolodzy mi mówili ,że te tabletki moge brac dalej ,ale ja.. nie jestem przekonana :( boje się ,że nie bede mogła mieć dzieci (odpukac) albo coś mi sie włąsnie popieprzy hormonalnie... już zaczyna sie coś dziac niedobrego :(

Gość kurcze wydajesz sie spoko
bo ja zaczelam stosowac i sie chcialam spytac ;) wiesz co polecam Ci pojsc do ginekologa,on Ci najlepiej doradzi?

Gość Serafina90
Może zrób sobie przerwe? Na jakiś czas moglibyście przestawić się na gumki + on nie kończy w Tobie. Chłopak pewnie nie będzie zadowolony, ale to niezdrowo tak ciągle brać hormony. Rozumiem przez jakiś czas, ale nie stale przez kilka lat.