Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hyhuhj

co powiecie o takim zachowaniu mojego faceta

Polecane posty

Gość hyhuhj

jest rolnikiem i ma dużo zajęc więc mało dzwoni i sms bo mowi ze nie ma czasu jak ja nie napisze i nie zadzwonie to ma pretensje ze sie nie odzywam nie przytula i nie całuje zbyt często bo nie lubi a przy kims to juz wogole seks na króliczka i spac dupą do mnie, nie pieści ja jezdze do niego bo on do mnie nie lubi - mieszkam w bloku i tez tego nie lubię nie chciałabym go stracic bo ogolnie jest dobry człowiek i zaradny ale czuje sie jego zachowaniem zmęczona, mozna temu jakos zaradzic?

Gość hyhuhj
odpiszcie cos

Gość no głupio trochę zwłaszcza
ten seks i brak całowania

Gość hyhuhj
no, ja rozumiem ze kazdy zwiazek jest inny ale moje emocje opadły i motyle odleciały taka jakos niedowartosciowana sie czuje

Gość hyhuhj
on ma duży dom, ja wychowałam się w bloku z kilkorgiem rodzenstwa, i na dal z nim mieszkam. U niego mi się podoba. Cholera, szkoda, byloby tego domu.

powiedz mu to :) albo nie odzywaj się do niego i zobaczymy co zrobi a w razie czego możesz powiedzieć "nie miałam nic na koncie" lub "zgubiłam telefon i znalazłam go dopiero po godzinie". Ja jak mój facet przegina w smsach jak jestem miła a ten wylatuje z smsami typu "aha" "ok" "jak chcesz" to się nie odzywam przez kilka godzin i moment jest zmiana "jestes moim zyciem kochanie tesknie :*" no dramat faceci to są czasem powaleni a ile już jesteś ze swoim facetem? albo zrób sobie wakacje bez niego kilka dni z siostrą czy z koleżanką mały wyjazd gdzieś :) odpocznienie od siebie i przemyślicie wszystko :)

Gość hyhuhj
niedługo 4 miesiace nie odzywałam sie tak 1 dzien to na 2 miał pretensje ze on tak cieżko pracuje a ja nawet sms milego nie napisalam dzis zadzwonilam ot tak co słychac co robi to powiedzial w nerwach ze na polu ze on sie tak nie opiernicza jak ja no sory ale ja nie mam pola nawet podwórka to co mozna robic w bloku? jakies nerwy bo pogoda nie taka bo siana nie moze zebrac... co to moja wina? wiec napisalam mu takiego sms zeby sie okreslil w tym zwiazku bo ja nie jestem ścierwem do opierdalania i jak mu nie odpowiadam to mozemy sie rozejsc to odpisał "to nie tak jak myślisz"

oj ostro, to może jednak coś dla niego znaczysz, kurcze też raz byłam z facetem rolnikiem dramat... ale on mnie lubiał bo twierdził że robotna dziołcha jestem ;P może mu pomóż przy tym sianie ;P może to coś pomoże ;)

Gość hyhuhj
chciałabym mu pomoc ale on nie chce ja jestem nerwowa, wiec ostre slowa lecą jak się wkurzę, mam nerwice sercową po ostatnim związku i mimo wszystko potrafiłam zaufać iokazywać miłość

Gość hyhuhj
chce zebym jutro przyjechala i porozmawiamy, do cholery moze on przyjedzie

hmmm a może jakieś pochwały w jego stronę podobno wszystko wraca jak bumerang ;) jak go zasypiesz jakimiś tekstami typu "kochanie jesteś taki wspaniały taki rozsądny" może to coś poskutkuje :/ kurcze cieżko, ja mam faceta juz od 7 miechów i czasami jest fatalnie ale u nas powoduje to to ze sie nie widzimy zbyt czesto, jak nie widzimy sie dwa dni to jest juz afera... wiec ja jestem ta dobra i mila i nie daje sie sprowokowac a jak do mnie przychodzi to wtedy jemu nerwy puszczaja i jest okay. pokaz mu jaka jestes cudowna a potem jak naskoczy na Ciebie to sie nie odzywaj dopoki Cię nie przeprosi za swoje zachowanie wtedy bedziesz wiedziala czy to ma jakiś dalszy sens :)

hmm możesz się przejechać od razu jego rzeczy spakowac ;P może mu to da coś do myślenia

Gość hyhuhj
nerwy mam jak nie wiem

Gość hyhuhj
zadzwonilam powiedzial ze nic mi nie powie i ze powie jak przyjade ja na to ze moze ty przyjedziesz a on aha taka jestes

nie pisz nic do niego a jutro go olej, poważnie Ci mówię zobaczysz jak na kolanach jeszcze przyjdzie, nie pokazuj mu że będziesz na każde skinienie

wkurza mnie coś takiego u facetów mój ma to samo to głupie idiotyczne "aha" nie pisz do niego niech sie martwi panikuje itd ;) tym razem to Ty bądź tak jak on ;P lub nawet lepsza i nie odpisuj na jego smsy :)

ale masz doradcó.. Mój facet też reaguje tym aha czy rób jak chcesz ale wtedy cierpi najbardziej jak przestaniesz się odzywać oboje będziecie obrażeni i ciężko Ci będzie z nim dogadać faceci są bardziej skąp likowani ty się wkurzasz męczysz i będziesz to długo jeszcze wspominać a on po wyjaśnieniu sprawy zapomni natychmiast "To nie tak jak myślisz" może ma jakieś problemy w które nie chce cię mieszać w końcu jest facetem wszystko musi sam rozwiązać Bóg jeden wie czemu oni tak mają Powiedz otwarcie w rozmowie w cztery oczy czego oczekujesz co Cię wkurza czemu tak bardzo ci na nim zależy to ostatnie jest bardzo ważne.. a może jakoś się dogadacie Polecam przeczytanie książki Mężczyźni są z marsa kobiety z wenus ja po jej przeczytaniu znacznie mniej się kuce z moim facetem ;p

Gość hyhuhj
czytałam te ksiażke i inne także i naprawde mam cierpliwosc ale i ona czasem sie konczy, rozmaiwalm z nim teraz przez tele, on to widzi inaczej i ja to widze inaczej i ja i on mamy rację, ale jakos dogadac sie ni mozemy

... przykro słyszeć Musicie może porostu uspokoić się i wtedy spróbować powiedzieć jak to wygląda waszymi oczami ale na spokojnie bo w nerwach się dużo nie potrzebnych rzeczy mówi

Gość hyhuhj
jutro pogadamy teraz uciekam dobranoc