Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zlamany

zazdrosny;/

Polecane posty

Gość zlamany

moja kobieta wyjechala na weekend ze znajomymi za granice...mnie z zazdrosci az roz**** Ufam jej itp ale jestem typem zazdrosnego faceta ;( kocham ja bardzo i co mam zrobic zeby sie teraz uspokoic???bo mnie zazdrosc rozwala od srodka..

Gość zalecam ...
medytacje w pozycji drzewo na przemian z pompkami i odmawianiem różańca jak nie pomoże pisz na kafe, ze nie pomaga - miejsca tu duzo

Gość zlamany
pompki robilem,na silowni bilem,bilem wszystko co mozliwe i kopalem we wszysyko co moglem.Wiec pisze tutaj..Jakies porady zeby zwalczyc ta zlosc i zazdorsc.po mnie az rozdziera od srodka.

Gość zalecam ...
:D

Gość fghfghgfhfghgf
w ogóle chłopie taka zazdrość nie jest normalna, powinieneś coś ze sobą zrobić, to ona za tobą ma szaleć :P

Gość zalecam ...
"to ona za tobą ma szaleć " prawda, przy okazji będzie miała gotowy topik z poradami :P

Gość zlamany
ale to ja za nia szaleje. I poportu nie moge. Wyzywalem sie na wszystkim:P i nic kurde:(a teraz noc juz..chcial bym spac spokojnie.nwet juz jej na sms nie odp bo jestem tak zazdrosny ze masakra .

Gość zalecam ...
zlamany, skoro jesteś taki zazdrosny,z e masakra! to jak to o Tobie świadczy dziewczyna łaskę Ci robi, ze pozwala się kochać? :)

Gość cwana lisica
troszke cos nie cos wiem o chorobliwej zazdrosci..potrafi uprzykrzac zycie,,,ale coz,jest to silniejsze od nas samych....jednak wez pod uwage fakt,ze taka zazdrosc jest nie zdrowa,nienormalna! zwiazek musi sie opierac na zaufaniu inaczej po ptokach,jak mawiaja... Mnie dobija moja zazdrosc....;-/ i faceta przez to od siebie oddalam,ech..porypane

Gość zlamany
zalecam - nie rozumiem? dlaczego laske?? Kocham ja bardzo,ona podbno mnie tez ale teraz na weekend ywjechala za granice ze znajomymi i mnie cos rozwala;/. chociaz jej ufam.

Gość zlamany
cwana lisica - ale ja mam d niej zaufanie ale nietesty to jakas masakra az mnie rozpi*** od srodka z zazdrosci. Wyzywalem sie na wszytskim i w ogole.... Nie wem jak ja dzis usne a co dopiero jutrzejszy caly dzien?? Wraca w niedziele w poludnie

wyjdz do ludzi, spotkaj sie kolegami, idz do kina, zrob sobie wycieczke rowerowa (to jutro :D ). najgorzej jest, jak jestes sam ze swoimi myslami...

Gość cwana lisica
no ja ci odpowiedziec nie potrafie szczerze mowiac,bo sama sie mecze z ta zazdroscia pojebana juz troche...zazwyczaj bylam zazdrosna i pewnie juz tak bedzie..ech biedni ci moi faceci..byli i potencjalnie przyszli:P...No coz staram sie nad tym jakos panowac,ale czasami nie da rady...nie drecz sie ,wyluzuj.Inaczej nic innego nie mam ci do napisania,bo co?skoro sama jestem w podobnej sytuacji i raczej ciezko mi wychodzi radzenie sobie z nia hehehe

Gość zalecam...
biedactwo, takie mało stabilne jesteś do niedzieli zostaną z Cibie strzępy :(

Gość a czemu nie pojechałeś z nią
?

Gość zlamany
Nie moglem jechac z nia..Hehe tak strzepy ze mnie do niedzieli zostana, LISICA - nie jestem sam na szczescie. Razem sie pomeczymy hehe. Powiem Wam ze masakra fhjgjdsgf czt jak CI tam dzieki za piosenki :)

Gość zlamany
napisalem przeciez czemu nie pojechalem...post wyzej.

Gość cwana lisica
No mnie to akurat nie cieszy,ze ja tez jestem z tych zazdrosnic:P...No ale ciesz sie,sam nie jestes na pewno z tym problemem:P Ty jestes zazdrosny bo jej nie ma i sobie dobierasz..a ja dobieram sobie pierdoly mimo,ze ten ktos jest calkiem blisko i zapewnia o swoich uczuciach itp...ech chore to wszystko,ale zyc trza dalej:P

Gość czy to twoja pierwsza dziew
czy moze zostales zdradzony przez eks?skad chorobliwa tazazdrosc?jesres brzydki a ona to bogini i wiesz ze moze miec kazdego?(oczywiscie rozumiem,ze jestes zazdrosny bo w sumie nigdy niewiadomo co strzeli drugiej osobie,ale rownie dobrze ona tez zazdrosna jest,bo ty tak samo mozesz gdzies wyjsc)

Gość zlamany
Moja byla mnie podle zdradzala. A ta bardzo kocham i sie boje poporstu.

Gość zlamany
Nie mnie to oceniac czyjestem brzydki czy nie,ale ona to sliczna kobieta. LISICA -a powiedz co takiego robisz??

aaaa czyli to dlatego.na pocieszenie powiem,ze nie wszystkie takie sa! ja kiedys pracowalam w dyskotece i kazdego wieczoru mialam wiele propozycje spotkan ale nigdy sie z zadnym nie spotkalam,bo mialam chl

Gość zlamany
a;e roznie to bywa...i mnie to boli niestety eh...cierpie z tym..

a ile czasu jestescie razem? jestes jej pierwszym? jesli ma wiecej niz 20lat to chyba jest dojrzala i nie zrobi nic zlego a co to za wyjazd?na jakas impreze?cos podejrzanego? pomysl sobie,ze co ma byc to bedzie,a jesli zdradzi to nie jest ciebie warta.

Gość zlamany
Niee...mielsmy juz wczesniej partnerow.razem rok czasu,mamy powyzej 26 lat. Impreza tzn urodziny jej znajomej

aaaaaaaaa to w sumie co sie boisz.juz myslalam,ze macie po gora 20lat. to luz,chyba nie sadzisz,ze bedzie zdradzac w gronie znajomych