Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podobno ludzie sie nie zmiania

Czy facet ktory mnie bil i ponizal moze sie zmienic ?

Polecane posty

Gość czarna-mala
nie zmieni sie nigdy w zyciu!!! mnie chlopak bil przez prawie rok..!!! nie moglam nikomu powiedziec bo by mnie zabil.!!! mama mnie nie rozumiala... nie mogla mnie rozgryzc ODESZLAM OD NIEGO jestem szczesliwa...chociaz te wszystkie dni wracaja..nie moglam z domu wychodzic ..na zadne dyskoteki nie moglam spojrzec na innego chlopaka..za kazde glupie slowo bylm bita...zrobil ze mnie kurwe ludzie zaczeli sie ze mnie smiac...wyzywac mnie...to bylo nieprawdą ...chcial zrobic wariatke i wywiesc mnie do psychiatryka !!! nie udalo mu sie..nie podalam sie !! uwierzylam ze moge byc silniejsza niz on.. do tej pory nie moge sie z tym uporać bo uraz nigdy nie minie ale na dzien dzisiejszy mam cudownego chlopaka.. i to ja jestem gora a on dnem pomimo tego ze sie oboje kochamy ... pomysl o dziecku ono tez cierpi !!!

Gość kamila1997
Minęło 1,5 roku, a wszystko wraca, nie mogę sobie pozwolić na to by się do kogoś zbliżyć............... masakra, a w sumie to porządny człowiek jest od pól roku w moim życiu...............

Ludzie (czy to mężczyźni, czy kobiety) stosujący przemoc (fizyczną, czy emocjonalną) nie zmieniają się nigdy.

Gość 16jooasia16
Ja obrywam średnia dwa razy na miesiac ... Za głupoty. Nie mam w sobie siły by odejsc. Ciagle daje mu szanse ;\ Nie wiem jak dlugo to jeszcze wytrzymam.

Gość kamila1997
nie zmieni się u mnie minęły kolejne dwa miesiące a dalej jest trauma uciekaj póki możesz. Wiem, że trudno. Zawsze myślałam, że ja sobie poradzę szybko. Mało tego zawsze myślałam, że kobiety, które nie odchodzą od razu gdy pojawia się przemoc fizyczna są głupie, ale przemoc fizyczna jest dużo później po psychicznej i dlatego ciężko odejść.

Gość zraniona na zawsze
Nie wiem od czego zacząć. Szukam wszedzie pocieszenia tkwiłam w zwiazku z piciem i biciem2 lata aż znalazł sobie inną. Powinnam sie cieszyc i rozumiem te wszystkie kobiety bite chociaz każda przeżywa po swojemu. Ja odchodziłam i wracałam zawsze obiecywał że teraz sie zmieni,złote góry obiecywał jak to on mnie kocha itd i z dnia na dzien odszedł bes slowa. Długo płakałam bo mimowszystko go kochałam ale wiem tez że dla mnie by sie nie zmienił ciekawi mnie tylko czy zmieni sie dla niej.

Gość mam wątpliwość
Ja na Twoim miejscu nie ryzykowałabym. Z czasem może zacząć bić nie tylko Ciebie ale i dziecko. Nie wierzę, że ludzie się zmieniają- mogą tylko bardziej uzewnętrznić swoje wrodzone cechy.

Gość gość
nie ma się nad czym zastanawiać zabieraj dziecko i spadaj gdzie pieprz rośnie zajmij się sobą stwórz sobie i dziecku ciepły i normalny dom .

Gość gość84
Nie, koleś się absolutnie nie zmieni. Ty masz tę przewagę nad kupą innych kobiet, ze przynajmniej zaczęłaś się nad tym zastanawiać...

Gość gość
Nie powinien sie zmieniac. Uwazam, ze słusznie postepował. Z wami trzeba jak wódką - lać w morde ile wlezie. I patrzec czy rowno puchnie. Az mnie ręka swedzi, bym ci p***********ł, głupia cipo

Gość gość
Heh tu kobieta pisze, że facet ją bił i poniżał a ona chce z nim być a w innym temacie facet pisze, że będąc przeciwieństwem tych wad ma szanse być pokochany. Kobiety mają nie dopływ krwi do mózgu gdy wybierają partnera.

Gość gość
Czasem ludzie sie zmieniają, wnioskuję po swoim mężczyźnie i związku, kiedyś odchodził u nas niezły hardkor,nawet przyjeżdżała policja albo kończyło się szpitalem,jednak od dłuższego czasu jest spokój, wierzę w mojego faceta i w to,że sie zmienił, teraz ja pracuję nad sobą, bo swięta nie jestem i dawałam mu niezle popalic.

Gość gość
Tak może się zmienić!Najpierw cię bił i poniżał a teraz będzie cię poniżał i bił! Pozdrawiam i życzę miłego dnia.:)