Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Łukasz3431

Zachowania kobiet

Polecane posty

Witam Jakiś czas temu byłem ze śliczną dziewczyna na randce po której wydawało mi się że wszystko jest OK . Po spotkaniu zapytałem czy będe mógł do niej jeszcze zadzwonić , zgodziła się i tak zakończyliśmy miły wieczór . Następnego dnia zdecydowałem się zadzwonić i umówić na jakieś spotkanie. Zadzwoniłem do niej, przez chwilę prowadziliśmy miłą rozmowę po której poprosiłem o spacer .Umówiliśmy się na na następny dzień . W dniu w którym miało odbyć się owe spotkanie dostałem od niej sms-a w którym napisała że będziemy musieli przełożyć spotkanie bo dziś nie da rady. Ja na to odpisałem jej sms z propozycją przełożenia spaceru na dzień kolejny po czym nie dostałem już odpowiedzi. Próbowałem dzwonić tego samego dnia lecz nie odebrała , kolejnego dnia taka sama sytuacja , po trzech dniach napisałem smsa w którym zapytałem czy coś się stało że nie odbiera telefonu , również nie dostałem odpowiedzi . Wyraźcie swoje zdanie na ten temat . Czy myślicie że pownienem dac sobie spokój , czy może odczekać jakiś czas i spróbować zadzwonić ? Bardzo prosze o rozsądne i szczere wypowiedzi na ten temat Pozdrawiem Łukasz

Gość cwana lisica
no chyba cie laska olala,co?

Skoro mnie olała to dlaczego podczas rozmowy telefonicznej się ze mną umówiła ? Mogła chociażby napisać krótkiego smsa o jednoznacznej treści , że nie ma ochoty na spotkania ze mną .

Gość Emma Frost
Skoro jesteś na tyle zdesperowany,zeby tu pisać nie poddawaj się :P

Gość cwana lisica
moze po prostu ,umowila sie,bo nie chciala ci odmawiac...moze cie lubi itp itd...nie wiem,ale inaczej tego nie rozumiem..przeciez jakby nie dala rade odbierac telefonu to powinna zadzwonic gdy tylko da rade,prawda?? a ile juz trwa te twoje czekanie na jej telefon? No inaczej tego nie rozumiem.

Gość szuruburu2101
pewnie ma chłopaka, albo innego adoratora i nie może jednocześnie spotkac się z tobą i z kimś tam jeszcze, nie myśl sobie że jesteś jedyny:D Mówiąc szczerze takie to omijaj chłopcze:)

Czekam już 3 dni na jej telefon, nie dzwonie do niej bo nie chcę być nachalny, nie ukrywam że bardzo mi zależy, nie mam zamiaru jej osaczać lub coś w tym stylu .

Gość cwana lisica
3 dni to juz troszke,nie sadzisz?:) i zeby ani eska nie wyslac...no nie wiem ,dziwnie to wyglada,ja stawiam raczej na to,ze olala albo ,ze ma faktycznie kogos...chociaz wiadomo ,moge sie mylic... Jednak gdyby jej zalezalo ,mysle ze odezwala by sie szybciej...3 dni dla kogos kto chce ciagnac dana znajomosc,to wieki:)

Gość sluchaj olala cie badz to gra
z jej strony,juz ci to tlumacze: napisales,ze jest b.ladna wiec ona jest pewna,ze ci sie b.spodobala i swoim zachowaniem chce cie jakby rozpalic,bo jak cos sie chce ro bedziesz dazyl do tego i pozniej bardziej docenisz. jesli to gierka to zaniedlugo sie do ciebie odezwie,mowiac ze miala cos bardzo waznego na glowie badz,ze zmarla jej ukochana babcia i nie miala sily z nikim gadac.i tak cie zlowi,a ty bedziesz za nia latac. no ale z drugiej strony czy jest az taka sprytna?bardziej obstawiam,ze poprostu jej sie nie spodobales i nie umiala powiedziec,zegnaj.

Gość kuleczka :)
w najgorszym wypadku cos sie jej stalo zlego ;/

no ale skoro jest sygnal to chyba ktos inny by odebral,watpie

Czyli, według was co pownienem zrobić , próbować zadzwonić np za tydzień czy może odpuścić sobie na dobre ?

no poczekaj z tydzien,ale w sumie jesli minie tyle czasu to w sumie jasne... a wiesz moze,czy aby napewno jest wolna?macie wspolnych znajomych?

ja bym odpuściła, gdyby faktycznie chciała się spotkać tylko nie mogła bo coś jej wypadło, to by Ci napisała, a skoro nie reaguje na Twoje wiadomości, znaczy Cie olała