Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie____

Syndrom księżniczki co to takiego??

Polecane posty

Gość pytanie____

Często słyszę o facetów, że nie lubią księżniczek. Jak zdefiniujecie księżniczkę?

Gość pytanie____
od facetów*

Gość a tak oł jeeeeeeeeee
Księżniczka tytuł arystokratyczny, córka księcia. Czasem tytuł członkiń domów panujących (jako "księżniczka" jest niekiedy tłumaczony tytuł przysługujący córkom brytyjskiej pary królewskiej).

Gość pytanie____
nie oto mi chodziło. Np ktoś mówi zachowujesz się jak księżniczka. Tzn o co chodzi?

Gość do mnie tak ktoś mówił
księżniczka jest najlepsza pod każdym względem,jest wrażliwa,ma duszę,i wcale to nie jest pejoratywne określenie

Gość OneTwo
To jakaś specyficzna forma egoizmu.

O ksiezniczke nalezy zabiegac - najlpeij na kolanach ;-)) ksiezniczka jest tak fantastyczna sama w sobie ze jesli pozowoli ci sie cieszyc swoim wlasnym towarzystwem to wynagrodzi ci wsezlkie trudy nawet jesli mialby mezczyzna ja utrzymac, wozic, zawozic , obslugiwac w kazdym zakresie - a ona od czasu artystoktarytycznie sie rozwali i pozwolinoo powiedzmy ladnie....soba sie rozkoszowac;-)))))) ksiezniczka to takie stoworzenie ktore mysli ze po prostu jest i samo to jest w sobie takie urzekajace dla innych albo powinno byc;-))

Gość cwana lisica
oj to zalezy kto tak do nas mowi,jesli jest to kochana osoba to na pewno jest to komplement,jest to slodkie,opiekuncze okreslenie-mnie tez kiedys ktos tak nazywal,calkiem niedawno...mala princeska i nie odbieralam tego absulutnie za cos zlego! ale jesli facet mowi,ze nie lubi ksiezniczek,to typ laski,ktora ma sie za bog wie ,postradala wszystkie rozumy a tak na prawde to nie wiele prezentuje swoja osobowoscia... i post wyzej trafiony w sete!;-)

Gość cwana lisica
wpis osoby pod nickiem Mala ironia-mialo byc:P