Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co dzis robicie

co dziś robicie i jakie macie plany sobotnie :?????

Polecane posty

Gość co dzis robicie

jwt

Gość no to siup..
sprzatanko w chatce..potem blogie lenistwo..moze jakis filmik zalukam..wypije piwo..

Gość co dzis robicie
a ja nie wiem co mozna wymyslic woda odpada grill tez chce wymyslic cos konstruktywnego dla mojego 4 latka i nc mi do glowyt nie przychodzi w zoo bylismy na kajakach bylismy wszedzie juz bylismy a ja sie nudz eon zreszta tez ;/

hmm jak zwykle będę żreć, ale to nic nowego mam sporo książek, wezmę kota pod pachę i pójdę na słoneczko poczytać, może (!) posprzątam chałupę może wezmę sierść na dłuższy spacer i na tym kończy się mój 2 tygodniowy urlop, w poniedziałek do roboty :)

Gość nawet taniej
Pierwsze sprzątanie w domu- miałam gości z 5 latkiem cały tydzień i dom wygląda jak po przejściu tornada. A wieczorem grill u rodziców bo tata ma urodziny. Jutro jak pogoda się utrzyma operacja południe na bielskich błoniach.

jeśli masz dom i kawałek trawy rozbijcie namiot, nawet taka prowizorka ;) jedzenie i picie na dworze, lornetka lub lupa żeby młody sobie ptaszki/robale pooglądał

Gość co dzis robicie
no niestety mieszkamy bloku ;/ nie ma co robic w tym miescie a niby łodź to spora miescina i tyle atrakcji pogoda nie dopisuje bo takto bysmy pojechali gdzies nad wode lub basen ;/