Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dostaje pierdolcaaaaaa

Nie umiem się spakować :(

Polecane posty

jak wyjeżdżacie na wakacje powiedzmy na tydzień to w jak dużą walizkę się pakujecie i jak wiele rzeczy zabieracie ze sobą. Ja właśnie się pakuję. Przygotowałam najpotrzebniejsze rzeczy, a i tak jest tego za dużo. Chciałabym by do mojej walizki dopakował się jeszcze chłopak by 2 nie targać ze sobą ale chyba się nie da. Już same buty zajmują pół walizki. Ale muszą być, bo to wielkie trekkingowe, dodatkowo klapki plastikowe, a sportowe lekkie będziemy mieć na nogach jadąc. Nie wiem np. co z szuszarką do włosów niby mogą same wyschnąć, ale jeśli umyje wieczorem i pójde spac w mokrych to rano wstane z afro, a jesli umyje rano to beda schly z 2 godziny i nie wyjdziemy wtedy zbyt wczesnie, a w gory trzeba wczesnie wyruszac. No mam problem.

Gość ddfdfffgghgh
ja nie biore suszarki a wlosy myje rano...

ja mam wlosy do pasa

Gość ddfdfffgghgh
rok temu jak ejchalam na tydzien nad morze to walizka wazyla 13 kg, wiec troche duzo... ale na szczescie to walizka na kolkach wiec spoko, problemy byly jak trzeba bylo z nia wejsc do pociagu albo wyjsc ;) ale zawsze ktos mi pomogl...

Gość ddfdfffgghgh
ja tez mam wlosy do pasa....wstan wczesniej i umyj

Gość sa turystyczne suszarki
malutkie,a jak nie to wsadz ja w swoja torbe co masz na ramieniu

Zelazka nei zabierem. Wszystko poprasuje wczesniej. Ale dlatego, ze nie bedzie tam zelazka wiec i nie przepiore nic, bo bedzie pogiete to musze wziac na kazdy dzien np. swieza koszulke. Walizke tez mam na kolkach, ale i tak ona jest wielka tylko obawiam sie, ze nie uda mi sie do niej dopakowac chlopaka i bedziemy z dwoma sie musieli uzerac. A tez jedziemy pociagiem. A wiadomo jak jest w pociagach szczegolnie na trasie warszawa-zakopane tlooooooook.Mozliwe, ze bedziemy na korytarzu. Kurcze moze rzeczywiscie z tej suszarki zrezygnuje, ale z butow juz nie moge.

Gość ddfdfffgghgh
To weź dwie walizki. Wiem jak jest w pociagach, rok temu jak wracalam z nad morza to nie bylo juz miejsc i tez musialam byc na korytarzu cala droge czyli 7 godzin :O usiadlam sobie na walizce ale i tak nie bylo zbyt wygodnie. czlowiek placi krocie za bilet a potem musi jechac w takich warunkach...

so tez takie worki do odciagania powetrza odkurzaczem.ja pakuje ciuchy tam i odciagam powietrze.wtedy taki worek zajmuje mniej miejsca w walizce.reszte jakos mozna poupychac.