Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spodniarek54

Jak zgłaszacie ochotę na seks

Polecane posty

Chcesz o 200% bardziej podniecić jego/ą? Chcesz mieć silniejsze orgazmy z nim/ą? Chcesz zwiększyć swoją atrakcyjność o 20%? Chcesz mieć powodzenie w klubach? Chcesz wzmocnić wasz związek i odnowić fascynację tobą? Chcesz w drugiej połówce wzbudzać większe porządanie? Chcesz, aby potencjalni partnerzy, ludzie w pracy i szef byli mili dla ciebie i bardziej przychylni? Jeśli na te pytania twoja odpowiedź jest tak, to wejdź tutaj i poczytaj: http://www.feromony.pl/pp/bswfbaet :classic_cool:

Gość niezaspokojona koteczka @
Ja normalnie, dobieram się i jechana :) chyba ,że ktoś obcy jest w domu ,to w chwili sama na sam z partnerem, szczypie go w pupę albo normalnie smyrnę go ręką po kutasie i poinformuję "dzisiaj będziesz brany":)

Gość Lonowiec76
A udaje się to zawsze?

Gość Lonowiec76
Radzę kupić sobie, gwizdek sędziowski. 1 gwizd tylko buśka na dobranoc. 2 gwizdy buśka i lekki petting. 3 gwizdy misjonarski seks. 4 gwizdy ostry seks. Analnie, oralnie i waginalnie.

Gość Private Dancer
Krótkie zdanie "będziesz brany dzisiaj pod uwagę " i wszytko jasne .

Gość linowski45
Brany pod uwagę to zamało. Czasami pytam się, czy mogę dzisiaj włożyć mego fiutka do twojej szpareczki? Gdy nie ma sprzeciwu, będzie seks.

Gość Private Dancer
Ja się nie pytam, ja oznajmiam jak się sprawy będą miały hahaha.