Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magddddaaaaaaaa

Znów ciąża ?

Polecane posty

Gość magddddaaaaaaaa

Cześć... Wiem że to głupie pisząc tutaj taki temat ale może dowiem się czegoś więcej... W styczniu urodziłam córeczkę :) Po porodzie długo czekaliśmy z mężem aż znów zaczniemy współżycie. Zanim kupiliśmy gumki podczas tzw. macanek mąż raz wszedł we mnie penisem - wszedł i wyszedł. Mąż wtedy nie był jeszcze jakoś specjalnie podniecony i penis był suchutki. Później już zaczeliśmy uprawiać seks z gumką. Jak byłam w ciąży z córką to wydzielał mi się obfity śluz. Od 3 dni zauważyłam że teraz mam to samo. Boję się że znów jestem w ciąży...

Gość dfrtgyhuj7i9o8p-
Wątpię żebyś zaszła w ciąże :) Jak minęło ok. 2 tyg od tego współżycia to zrob test by się uspokoić ;)

Gość magddddaaaaaaaa
ostatnia miesiaczke dostalam 30 czerwca wiec chyba jeszcze za wczesnie na test ?

Gość magddddaaaaaaaa
współżyliśmy przed 30 czerwca póżniej miałam okres, a teraz ten śluz... kurcze.

witaj magdaaaaa a miesiaczkujesz juz regularnie? a i jakie dlugie masz cykle? a jak karmisz coreczke ? naturalnie czy butelka?

Gość dfrtgyhuj7i9o8p-
Jak przed 30 czerwca współżyliście a 30 czerwca dostałaś miesiączkę to nie jesteś w ciąży ! :)

Gość 890000000000000000000000
mąż raz wszedł we mnie penisem - wszedł i wyszedł. Mąż wtedy nie był jeszcze jakoś specjalnie podniecony i penis był suchutki.BUAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAH:o