Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dreams10

Postinor---pomogl wam ???

Polecane posty

Gość dreams10

Mam pytanie do kobiet , ktore braly postinor, lub podobne tabletki "PO"..... ja bralam kilkanascie lat normalne pigulki antykoncepcyjne, przestalam 2 miesiace temu. Miesiaczke mialam w 3-4 tygodniu czerwca, nie pamietam dokladnie, moze ok 20-21 sie zaczela. Nie znam swoich cykli. Ponad 2 miesiace nie wspolzylam, spotkalismy sie z moim ex i ....wiecie...stalo sie .... i to dwa kolejne dni 6 i 7 lipca. Wzielam 6 i 7 lipca postinor, po kazdym stosunku, i teraz po prostu nie moge myslec spokojnie. Mam juz jedno dziecko {10 lat} i nie planuje wiecej, choc czasami mam przeblyski i chec na drugie, mam 30+ lat. Wszystkie dostepne tutaj testy mozna wykonac dopiero po opoznieniu okresu. niby wszystko ok , ale mam bardzo podraznione sutki i caly czas boli mnie podbrzusze. A od kiedy wykrywa sie ciaze we krwi, czy tez trzeba czekac do opoznienia miesiaczki ? Kobietki napiszcie co myslicie , pozdrawiam

Gość dreams10
hallo jest tu ktos ? up up please...

Gość dreams10
napiszcie mi cos , bo juz sama nie wiem co myslec ani robic

Gość kiedys....
kiedys wziełam raz jak byłam gówniarą i myslałam, ze mi macica sama wychodzi z brzucha.,... swinstwo!

Gość dreams10
ja bralam postinor kilka razy i nigdy mnie nic nie bolalo, ale teraz dziwnie sie czuje , a od kiedy mozna zbadac we krwi ciaze ?

Gość meriiii
raz brałam jakoś po 12h - pomogło - zero komplikacji, wszystko ok. Nic się nie martw

Gość dreams10
bardzo sie boje, bo nie chce rodzic, ani usuwac, to juz lepiej zrezygnowac z przyjemnosci. Pytalam o podwieszenie jajnikow , niestety tutaj takie zabiegi robi sie dopiero po 40 , coz brakuje mi kilku lat. Nie wiem czy jest sens isc po skierowanie na badanie krwi , czy po 10-12 dniach wyjdzie juz w badaniu, czy to za wczesnie....Tu aborcja jest legalna , ale mi nie o to chodzi, nie moglabym usunac, sumienie by mi nie pozwolilo, jakos tlumacze sobie postinor , ze dziala od wczesnych chwil, zanim zacznie bic serduszko(21) dzien od poczecia. Przyznam sie , ze nie spodziewalam sie przezywania takich chwil. To co z tymi badaniami krwi, wie ktos ????

Gość dreams10
up up up ?????

Gość dlugo to znaczy ile
masz tyle lat a jestes tak glupia:O brak słow

Gość dreams10
glupia nie jestem , jesli tak uwazasz , to dlaczego ? Zadalam zwykle pytanie, co w tym dziwnego. jesli nie znasz odpowiedzi, od kiedy wykrywa sie we krwi ciaze , to po co w ogole tu piszesz

Gość dreams10
BO J JESTEM TROCHE TAKA CIEMNIACZKA WIECIE!!!!

Gość dreams10
to wyzej to podszyw , ja sie zaraz zaczernie, tylko sprawdze jak to zrobic, chwilka

juz sie zaczernilam pisac kochani bo ja naprawde jestem ciemna w temacie usunelam juz 3 ciaze w ciagu mojego zycia no dalej pisac

Gość ze co????
to ladnie robisz autorko:Oa tu niema wrozek rozumiesz???????

Gość dreams9
niestety ktos inny podszyl sie pode mnie i zaczernil nick, wiec temat nieaktualny. A to cale forum to chyba jakis zart, czlowiek ma problem , a potem jakis zlosliwy idiota, robi sobie zarty, niech ci wyjdzie na zdrowie.

Gość Gosiaczkowo
wybrałaś złe forum to CIĄŻA. Idź na antykoncepcję

Gość dreams9
to ja jestem jedna i ta sam osoba lubie byc w centrum uwagi pisac czekam dreams10 dreams9 to tez ja:D

Gość dreams9
z tego co widze to chetnie piszecie na tematy seksu, czy glupot, a jak ktos zada normalne pytanie to zaraz podszyw i zabranie nicka. Ja jako dreams10 , autorka topiku, zadnej ciazy nigdy nie usunelam, widocznie komus sie , mocno nudzi. zegnam i dziekuje za powazne odpowiedzi

wzięłaś dwa postinory pod rząd????? Niezłą burzę hormonalną sobie zapewniłaś. Nie powinnaś zajść w ciążę, ale teraz czekania na okres ci nie zazdroszczę.

Gość dreams9
spadac wszyscy:D

Gość dreams9
gosiaczkowo , dzieki, to przeniose sie na antykoncepcje, a podszywom --dziekuje,

Gość dreams9
i nie moge sie przeniesc, bo mi pokazuje ,ze zalozylam 10 tematow, co za glupota, czy to podszywy tak sie bawia, co za ludzie, ok odczekam troche

dreams piszę ci że są małe szanse na zapłodnienie za 15 dni zrób test ciążowy i tyle, a z okresem możesz miec problem po takie burzy hormonalnej

Gość dreams9
a jak mam sie zaczernic ?

Gość dreams9
do Czarna Anielica, ja nigdy wczesniej, gdy bralam postinor, nie mialam zadnych boli, a miesiaczka byla tez jakos o czasie , moze dzien czy dwa pozniej. A z tym zaczernianiem, to koszmar , co probuje to nic mi nie wychodzi, temat i tak zniknie za dzien czy dwa, szkoda nerwow i na to. Mam juz swoj jeden zaczerniony nick, ale juz nie pamietam jak to robilam, a jako pomarancz lepiej anonimowo o takich sprawach pisac, dzieki i pozdrawiam

Gość dreams9
ja sie denerwuje , bo nie wiem , co i jak , w sumie tutaj aborcja jest legalna i to zaden problem , ale ja nie moglabym , wiem ,ze lekarze w bardzo wczesnej ciazy, zamiast usuwac tradycyjnie przez lyzeczkowanie, to daja bardzo silne tabletki, i po prostu czekasz u lekarza na cos w rodzaju samoistego poronienia, ale to tylko w przypadku, naprawde wczenej ciazy, wlasnie takiej do 2-4 tygodni.

Gość dreams9000000000
I TAKA KOBIETA JAK TY JEST MATKA:o zalllllllllllllllllll