Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taki se facet

kto podpowie facetowi

Polecane posty

Gość taki se facet

Moja kobieta jest w 12 tyg ciąży. Bardzo chcieliśmy dziecka i dość długo staraliśmy się o nie, - udało się. Fizycznie wszystko jest bez zarzutu, bardzo łagodnie znosi - zero mdłości, zero bólów, no nic. Jednak martwi mnie stan powiedzmy sobie duchowy - z bardzo rozsądnej i zrównoważonej dziewczyny zrobił się kłebek nerwów i rozpaczy. Co chwile kłótnie albo płacz. Staram się być opanowany, ale nie wiem jak mam z nią rozmawiać, bo wszystko jest nie tak. Zaznaczam, że dziewczyna nie siedzi w domu, pracuje nadal zawodowo bo nie ma żadnych przeciwwskazań. Czy to możliwe że jest przemęczona, czy aż tak hormony mogą rządzić. Naprawdę staram się być cierpliwy, ale jak rozmawiać?

Gość hormony
mi tak "odwaliło" w ciąży, że wszystko mnie wzruszało, nawet na reklamach ryczałam :)

Gość gruszka76
to na pewno hormony, normalka i tak juz bedzie przez kilka miesiecy. Przyzwyczaj sie , rozpieszczaj i nie kloc, kazda kobietka przezywa to inaczej, widocznie twoja jest bardzo wrazliwa, ja tez taka bylam, powodzenia

Gość taki se facet
tylko ja już nie mam cierpliowści, kocham ją bardzo, chcę ją wspierać, ale gdy wywołuje się kolejna afera o wadze prawie III wojny o jakąś bzdurę to nie wiem jak mam rozmawiać. Na tym etapie co nie powiem ona odbiera jako atak. I nie jest to jakieś rozkapryszone siedzące w domu lelum polelum. Jak rozmawiać dziewczyny z takim "kłębem hormonów" ?

Gość dlugo to znaczy ile
sie staralsice?

Gość taki se facet
ponad rok, mieliśmy słabsze szanse bo moja kobieta miała usunięty jeden jajnik po pękniętej cyście

Gość dlugo to znaczy ile
rok to jest jeszcze malo

Gość dlugo to znaczy ile
i wclae nie jest dlugo inne pary staraja sie po dwa,trzy lub wiecej lat to jest wtedy dlugo

Gość meriiii
ale co to ma za znaczenie ile się starali, grunt że im się udało. Facecie tak może być to hormony i nic innego. Ona się boi, zmienia się jej ciało, wiele kobiet to przechodzi. Przytulaj, nie argumentuj, nie tłumacz - przytulaj

Gość taki se facet
SZCZERZE TO JUZ MNIE WKURAWIA TA MOJA ZONA:o:o ZDZIRA Z NIEJ

Gość dfrtgyhuj7i9o8p-
Hormony na bank. Byłam taka sama. Aż dziw że Mąż ze mną wytrzymywał :D Powinno minąć w drugim trymestrze. Potem tylko może być płaczliwa ;) Uzbrój się w mega cierpliwość, nie zaczepiaj, nie prowokuj a dasz radę :D

Gość taki se facet
najgorzej jak staram się jej coś wyjaśnić czy coś powiedzieć naprawdę na spokojnie to ona wtedy wpada w jeszce większą złość. A jak się nie odezwę to też się denerwuje, że ją ignoruję.

Gość przyszlamamaxxxxxx
Powiedz jej spokojnie to co nam napisałeś. Wytłumacz,że rozumiesz te hormony ciążowe ale też niech nie przesadza bo uciążliwe to jest dla ciebie i nie wiesz jak sie zachować. Mnie Mąż tak powiedział i postarałam się opanowywać :P

a możesz ją w chwili wzburzenia objąć i powiedzieć że nie wolno jej się denerwować ze wzgl na dziecko? popraw jej humor, zabierz do sklepu niech obejrzy sobie ubranka, zaplanuje co kupić i jak urządzić pokój dla dziecka, niech się czymś zajmie - a Ty okażesz zainteresowanie drażliwe kwestie omijaj dyplomatycznie musisz to wytrzymać, współczuję, ale nie Ty jeden ;)

Gość oliwkaaa123
Nie rozumiem jak mozna nazwac swoja zone, ktora jest z Toba w ciazy - ZDZIRA ?! Marna prowokacja.

Gość taki se facet
no na marginesie wpis caps lokiem to żenujący podszyw postaram się być jeszcze spokojniejszy i odwracać uwagę :) Zakupy kiepski pomysł - bo tu też jest czasem drażliwie - że zaraz będzie większa i w nic się nie będzie mieścić :/ a wyprawka dla dziecka - czy nie troszkę za szybko ?

radziła żeby OGLĄDAĆ śmiać się i cieszyć na widok maciupkich śpioszków, niech ma trochę radości z tej ciąży i oczekiwania :) kwestia ciuchów - temat drażliwy OMIJAĆ :D

Gość taki se facet
mumi dobrze wiedzieć - bo ja starałem się jej poprawiać nastrój po staremu czyli jakiś ładny ciuszek - a tu afera :P

Gość dreams9000000000
FACET SKACZ BO TEMAT NUDNY JAK FLAKI W OLEJU:o