Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oliwkaaa123

DIETA KOPENHASKA SZWEDZKA (jak zwal, tak zwal)

Polecane posty

Gość oliwkaaa123

Dzisiaj jestem juz 3 dzien na diecie kopenhaskiej... 1 dwa dni - wszystko okej, gdyby nie ten szpinak ... i wolowina. bleeh Ale 3 dzien, dzisiejszy...z rana to masakra ... Wstalam ok 10 i mialam takie mdlosci, ze ledwo co chodzilam... Krecilo mi sie w glowie. Musialam wyjsc sie przewietrzyc... Czulam, ze zaraz zwymiotuje... Albo co gorsza zemdleje, bo slabo mi sie robilo. Wypilam kawe i zjadlam grzanke polozylam sie i jest juz okej... Nie wiem, skad taki zwrot akcji, przez 2 dni czulam sie tak dobrze, a tu nagle rano psikus :P Moja waga wstepna wachala sie 63-65, zalezy na jakiej wadze... Ograniczajac jedzenie i tak schudlam z 2 kg, bez glodzenia sie... ale 63 kg to za duzo, chcialabym wazyc tak z 53 kg... 2 dnia na diecie rano na czczo wazylam 62-63 pomiedzy troche dziwne zebym schudla w jeden dzien 1 kg, pewnie samej wody sie pozbylam. Mam nadzieje, ze wytrzymam na kopenhaskiej i schudne chociaz te 5 kg. Magiczna "5" bedzie z przodu mojej wagi, a to juz cos hehe. Moze jest ktos kto zaczal diete w tym samym dniu ? Mianowicie 14.07.11r Byloby mi razniej. Bo diete stosuje sama. Za niecala godzinke bede szykowac obiad, ale jak pomysle ze mam jesc szpinak z pomidorem i wQ praktycznie bez przypraw to bleeeh. Szpinak i wolowina juz mi obrzydly... Dobrze ze 4 dnia i 5 jest calkiem inne menu :) Bede pisala tutaj na biezaco. Jak samopoczucie i takie tam. Dodam jeszcze, ze wczoraj jezdzilam godzinke na rowerze stacjonarnym i robilam te cwiczenia http://szybko-schudnac.pl/index.php/cwiczenia-odchudzajace/cwiczenia-na-biust/ http://szybko-schudnac.pl/index.php/cwiczenia-odchudzajace/cwiczenia-na-uda/ http://szybko-schudnac.pl/index.php/cwiczenia-odchudzajace/cwiczenia-na-posladki/ http://mamzdrowie.pl/cwiczenia-na-plaski-brzuch/ Te ostatnie byly tak masakryczne, ze dzisiaj nie czuje brzucha heeh. i nie wiem czy powtorzyc je dzisiaj ? Takie zakwasy mam na brzuchu. PS. Za pisanie bez polskich liter przepraszam, mam laptopa zakupionego nie w PL i cala klawiatura jest zmieniona w tym nie ma polskich znakow.

Gość oliwkaaa123
Nikt nie ma zamiaru dolaczyc do mnie ?? Lub chociaz wypowiedziec sie ... Czy stosowal ta diete, jakie mial efekty ? Czy pozbyl sie tluszczu czy samej wody itd.

Gość czy to dobre jest?
Ja stosowałam ta dietę i wytrwałam do końca, ale na samo wspomnienie mi słabo. Sałata z sokiem z cytryny i kropla oliwy z oliwek wywołuje u mnie dreszcze, albo gotowany befsztyk brrr. Nie zapomnę do końca swoich dni. Nie wiem ile na niej zrzuciłam. Potem przeszłam na taką swoją wymyśloną i w sumie efekt się utrzymywał, aż nie zaczęłam jeść jak prosie.

Gość oliwkaaa123
"czy to dobre jest?" kiedy stosowalas ta diete ? a patrzac tak wizualnie, po sobie zauwazylas jakiekolwiek efekty ?

Ja stosowałam tą dietę rok temu, schudłam z 63 kg do 55. Ale po skończonej diecie się nie objadałam i trenowałam na rowerku.Powodzenia!

Gość oliwkaaa123
"niesmiertelna" kilogramy nie powrocily ?? Jak zaczelas jesc po tej diecie ? Boje sie o efekt jojo... Chociaz diete robie po to, zeby pozniej ograniczac sie z posilkami. Jesc wiecej, ale mniej. Ktore produkty odrzucilas ?

Gość oliwkaaa123
Nikt nie ma zamiaru wypowiadac sie dalej w tym temacie ??

Gość oliwkaaa123
halo ??

Gość oliwkaaa123
no trudno, dam sobie rade jakos sama :) Chcialam tylko sie dowiedzie jak wywiazalyscie sie z tej diety bez efektu jojo..

Gość oliwkaaa123
miala tutaj nie pisac juz... ale na prawde potrzebuje rady... nie wiem czy dalej brnac w ta diete czy ja przerwac?? oslabienie czulam tylko 3 dnia i to przez chwile... teraz wQ nie czuje jakbm byla na jakiejs diecie... chodzi o to ze 1 dnia wga wskazywala 62/63 kg.. zwazylam sie teraz 6 dnia, zeby zobaczyc efekty.. z rana na czczo...a tu szok ;O 61 kg...i ani w ta ani w tamta. eh. co ja robie zle ? sniadanie zwykle kawe pije po 10...obiad ok 14 kolacja przed 18... pije min 2 litry dziennie wody. i ilosciowo do jedzenia sie stosuje... pomozcie mi !prosze!!

nie wiem , po jaka cholerę się tak katować? od 8.07 ubyło mi 4 kg! nie stosuje żadnej durnej diety, tylko ograniczam...słodkie owoce, słodycze, jem czasem czekoladę, bo zupełnie bez łakoci nie dam rady i bolałaby mnie głowa jem to co wszyscy, jedynie mniej lub rezygnuje z mięsa i sosu nie mam czasu i ochoty na wymyślanie diet i po nich i tak jojo! jest 172/69 kg cel 1- 65 kg cel 2 - to się okaże 8.07 było 74 18 07 było 70

Gość oliwkaaa123
Do minerwa... No a np gdy na obiad mam kurczaka z rozna czy spagetti...to nic nie stanie sie jezeli zjem go ale w mneijszej ilosci ?? i ile kcal dziennie spozywasz? Czy moge nagle dzisiaj przerwac ta diete kopenhaska i zaczac jesc normalnie, z 5,6 posilkow aby nie czuc glodu i ograniczac sie?? boje sie ze spowolnilam sobie przemiane materii....a niby ta dieta miala ja przyspieszyc..eh nie wiem co teraz zrobic...pomoz mi

nie doradzę bo ja zacznę SB która wyklucza makaron, pieczywo, owoce ...u mnie nie działa ..przyspieszone spalanie jem mniej i chudnę nie licze kalorii ale znam produkty niskokaloryczne i staram się je wybierać

a dzisiaj jeszcze nic nie jadłam, bo jakoś nie mam smaku... wypiłam 2 kawy nie mam czasu i ochoty na wymyślanie diet, po nich i tak jojo! jest 172/69 kg cel 1- 65 kg cel 2 - to się okaże 8.07 było 74 18. 07 było 70

Gość oliwkaaa123
oficjalnie przerwalam diete :D zjadlam kilka winogronkow :P teraz robie obiad piersi z kurczaka pieczone z brokulami zjem :P

nie jadam piersi, są na hormonach, u mnie jedzą koty...nie dziw się, że nie spada waga winogrono jest kaloryczne, na strukturalnej nie polecają

Gość oliwkaaa123
przerwalam diete zjadajac kilka winogronow...glowek... 100 gr ma ok 80 kcal..to ja wiem czy takie kaloryczne? ja 100 gram na pewno nie zjadlam. jak waga ma spadac ? skoro dopiero dzisiaj przerwalam ta kopenhaska ?? nie rozumiem troche Twojego wpisu.