Jedyna Prawdziwa Fanka PśP 0 Napisano Lipiec 16, 2011 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Lipiec 16, 2011 kto tym razem próbuje mje zrobić w chooja? Zdzira? czy może Ty Fajansiarzu wpadłeś na zayebisty pomysł po sobotnim obiadku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vamos 0 Napisano Lipiec 16, 2011 PIWAAAA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Lipiec 16, 2011 Vamos } spokojnie będą, wieczorem. jak opiertolę pizze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Meet Sue Be She 0 Napisano Lipiec 16, 2011 haha myśl, Paltzu, myśl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vamos 0 Napisano Lipiec 16, 2011 łee ja ide na kebabe Ale piwska to bym juz zachlapnał :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Lipiec 16, 2011 pewnie Faja. bo on zawsze długo myśli nad odpowiedzią, żeby palnąć coś głupszego niż sam on :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Meet Sue Be She 0 Napisano Lipiec 16, 2011 haha, bosz :P no to coś Ci powiem 3:0 tylko nie bij Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Lipiec 16, 2011 ke babe? znowu? co to za jedna? :P teraz bronek? no też by był dobry. jednak po wczorajszym narazie wolę colę :D Mee } ja nie myślę. jak już wiadomo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Lipiec 16, 2011 jakie kurva 3:0 :O nie dałam się nabrać pakuj mandżur i spiertalaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Meet Sue Be She 0 Napisano Lipiec 16, 2011 dałaś, dałaś i nie piertol podejrzenie padło na Faję i Zdzire, wiec wiesz :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vamos 0 Napisano Lipiec 16, 2011 Taka tam... w sumie kawał z niej barana Bronka tera nie moge bo potem powożę i dopiero noco proces alkoholizacyji uskutecznie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Lipiec 16, 2011 a to tak sobie przeinaczasz wszystko moim zdaniem jest 2:0 bo nie uwierzyłam, że to prawdziwe fanełe. a szkoda :( Vamos } :D kawał z niej barana to widzimy się wieczorem :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Meet Sue Be She 0 Napisano Lipiec 16, 2011 ale jestem przecież, nie?? pod tym czy innym nickiem najprawdziwsze i największe zresztą, koniec lizania sie po chooyach. nie to nie. ja wiem swoje :P żegnam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vamos 0 Napisano Lipiec 16, 2011 Widzime, widzime ;P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Lipiec 16, 2011 bawicie się moimi emocjami uczuciami serduszkiem mym skurvysyny i tak powiem! żegnam Was również, ciule Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość qostek Napisano Lipiec 16, 2011 srać mi się chce, kto idzie ze mną? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wesoły kostek-zbok Napisano Lipiec 16, 2011 PŚP patrz co się tu wyrabiało pod twoją nieobecność: http://www.voila.pl/330/xemu4/index.php?get=1&f=1 same Noxelie i kingusie się tu szwędały i robiły dym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fajansiarz 0 Napisano Lipiec 16, 2011 Chciałem tylko zauważyć, że obiad wciąż przede mną Także tego... Nie miałem jeszcze jak wpaść na żaden dobry pomysł :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bajlamos ćwoki Napisano Lipiec 16, 2011 cześć i choojem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Fajanse, a może naromb drzewa Napisano Lipiec 16, 2011 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fajansiarz 0 Napisano Lipiec 16, 2011 Czekej, tylko ściągnę krawat :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no nie gadaj, że robisz dziś Napisano Lipiec 16, 2011 za pizdusia w garniaku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fajansiarz 0 Napisano Lipiec 16, 2011 No niestety. Życie czasem wymaga upodlenia. Nie można non stop klepać ryjów :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Meet Sue Be She 0 Napisano Lipiec 16, 2011 albo zapierrdalać na hamerykańskich budowach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fajansiarz 0 Napisano Lipiec 16, 2011 O, widzę, że mnie rozumiesz, nowa koleżanko :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Meet Sue Be She 0 Napisano Lipiec 16, 2011 jak nikt, panie dowciapny :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Meet Sue Be She 0 Napisano Lipiec 16, 2011 co to za kretynka sie o -- > nie wiem, nie znam Cię, żeby powiedzieć jak się nazywasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fajansiarz 0 Napisano Lipiec 16, 2011 Ty orendż se uważaj se, bo inaczej porozmawiame Pa Pani Japąko :P Muszę oddalić się do pewnego francuskiego supermarketu. We wiadomym celu :P ))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Faja nie ić Napisano Lipiec 16, 2011 nie zostawiaj mieęęee na pastwę tych czarnych, złych kafetarianóf a po co idziesz do marketu o tej porze ? przecież na lodzika za jasno jeszcze :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach