Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Proximus Maximus

Dobór partnera/partnerki wg masy ciała

Polecane posty

Gość Proximus Maximus

Jak uważacie, powinno się na to zwracać uwagę ? Zauważyłem, że sporo "grunbasków" nie żyje w parach :)

Gość thetruth
prawdziwe grubasy w 99% zyja w parach

"powinno", ech Pomijając uczucia, charaktery i osobowość człowiek dobiera sobie takiego partnera by on był jak najbardziej różniący się od niego pod względem genetycznym (by potomstwo było jak najzdrowsze). Widać osoby otyłe będące w parach spełniają ten warunek (a pewnie także i inne)

jeżeli normalny facet żyje z bardzo otyłą babą , to jest to tylko zboczenie seksualne, ogromna litość , lub strach przed samotnością z jego strony...:)

facet to facet - nawet jak ma nadwagę to nic wielkiego...ale jak kobieta ma nadwagę , to widać od razu :classic_cool:

Gość DELuxorka
nie znoszę facetów z grubymi nogami :O:D

Gość ffffffffffffffffffffff
daj fotę babki z nadwagą revolver.

Rev, a sądziłam, że mnie zaskoczysz czymś To nie patrz na grube. zaskoczę Cie - patrzę na nie - niektóre to są całkiem ciekawe okazy - piękna twarz , cudowne piersi ....i za duża masa ciała ;)

A im ciemniejsze włosy tym mądrzejszy czyli murzyn inteligento- ponad przecięto :classic_cool:

Gość DELuxorka
ja naprawdę nie toleruję facetów z takimi opadającymi ramionami... wiecie o jakich mówię? z grubymi udami... oraz z brzydkimi dłońmi ( i nie mówię o szeroko pojętej higienie, bo to norma)

tiaa już sobie wyobrażam teksty DELuxorki na pierwszej randce: "Hmmm ramiona ujdą, dłonie niedomyte lecz kształtne ...pokaż uda to może się uda." ;)

Aaa, to mówisz o takiej nadwadze gdy jeszcze piersi odróżnić od reszty się da, Rev no im cięższa waga , tym gorzej z odróżnianiem - szkoda , ze niektóre na własne życzenie, mają siebie gdzieś...:P

Gość DELuxorka
Mój mężczyzna ma dłonie cudowne, kocham je :) ale jestem chyba jakąś fetyszystką męskich dłoni.. i nie raz z powodu brzydkich przestawałam spotykać się z kimś ... jakby to taka dłoń niepodobająca mi się i nie kręcąca mnie, miała mnie później dotykać tu i tam...

100lodówek, :D No niektóre nie dbają, nawet nie tyle o wygląd a o zdrowie własne. Całe szczęście jest tyle pięknych i zgrabnych kobiet (na kafe prawie same takie piszą), że masz w czym wybierać:P

Gość Proximus Maximus
Panuje taka opinia, że kobiety lubią grubszych mężczyzn, ponieważ dają im poczucie bezpieczeństwa. Lubią miśków znaczy :) Ale, żeby szczupły facet szukał puszystej babki to już raczej rzadkość :) Często tak jest, że żeni się gość z atrakcyjną babką, a później ona z roku na rok robi się coraz bardziej puszysta i co ? I później musi już tak zostać. Następuje zróżnocowanie masy i wzajemnego przyciągania :D

jest jeszcze coś takiego jak masa krytyczna - wtedy facet albo ucieka, albo zostaje przygnieciony, rozwałkowany i rozłożony pod kominkiem w roli skóry z niedźwiedzia;)

Gość Proximus Maximus
Hehe :D Grawitacja to potęga :D

Gość asfxsfsxfxsgfcxsgc
za to sami jesteście idealni pod każdym względem....tylko ciekawe skoro jestescie wszyscy tacy zajebiści to spędzacie czas na kafe ubliżając innym

Gość powiem ci ze w internecie
jak to w internecie panuje moda niby na szczuplych niby wysokich itp itd ale w realu jak tak chodze patrze to im facet masywniejszy, nawet grubszy, tak grubszy (sic) potezny to zawsze ma jakas laske, czesto atrakcyjna i to niezaleznie czy sam ma 175 czy 180 czy 185 (tez wbrew temu co tutaj pisza ze niby 175 jest niski i nze nie ma szans na laske itp pierdoly). Ja sam mam 181 , jak bylem szczuply, wrecz chudy to mialem mialkie powodzenie u kobiet, naprawde mnie omijaly, moglem byc najwyzej kumplem,. pozniej zaczalem chodzic na silownie zrobilem sie taki suchy i dopakowanytez wcale nie mialem wziecia , pozniej zaczalem wiecej zrec troche rzadziej cwiczyc i tak mi sie zrobilo ze mam troche miesni i troche tluszczu wygladam tak naturlaniej, widac ze "kiedys pakowalem" i teraz mam 5 razy wieksze powodzenie niz kiedys. waze 94 kg i tak latwo umowic sie jak dzis z dziewczyna nie bylo nigdy

Gość Proximus Macximus
@ asfxsfsxfxsgfcxsgc - czy ja tu komuś ubliżyłem, albo określiłem siebie ideałem ?

jestem idealny pod każdym względem! poza tym podchodzę poważnie do moich obowiązków i nie zamierzam się nikim wyręczać w mojej misji ubliżania innym (nie można niestety wykluczyć sytuacji, ze wszystkie prawiczki wyjdą dziś coś wyrwać:O)