Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dasha9311

Panowie wolicie przejmować inicjatywe w łóżku czy gdy kobieta dyktuje zasady?

Polecane posty

erka jak ja Cię dawno nie widziałem ..mua :) 👄 i wszystkim co nie .. ale jestempijanyb ...............olaboga .:) ech ..cufff/.

Perw masz jeszcze te....eeeeeeee.......no...........wiesz..........pełne........wysokodajne mleczko:PJaka czasówka muuuuuuuuuuuuuuuuaaaaaaaaa🌻Chyba zaiskrzyło Perw:P

Jestem rozczarowana. Wiedziałam, że łatwo mi pójdzie na poprzednim topiku, gdzie podszyłam się za trzy osoby. Tam wprowadzić chaos było niezmiernie łatwo- widać że przebywający tam ludzie są szczerzy i nieobyci w realiach kafe. Ale, że Ty się dałeś nabrać? :(

Koń ma cztery nogi i sie potknie:D:P:D No coż starość nie radość,obowiazki przewyższaja jajcarstwo cafeteryjne i stąd brak czujności:D

Już sobie ściągnęłam. :D :p Gdzie się szlajasz? :) W ojczyźnie czy na obczyźnie? ;)

Mam jabłko i jogurt. :p :D Reflektujesz :D Ewentualnie mogę Ci usmażyć jajecznicę z jednego jabłka. :D :p

jajecznicę !!!!!!!!!!!!! już Cię kocham ❤️❤️❤️❤️

Ale z jednego jajka to się nie najesz. :p Pomidory jeszcze dwa mam. :D I mleko. :p

jestem tak wyposzczony że biorę jak leci :) ..ummm aż i .....śl ... .nie dam rady ..mogę nie wytrzymać ....:)

idę strzelić sobie w łeb doczekaliśmy się czasów kiedy Perwersja bawi się "Kuchenne rewolucje" tak tak czekam na Twoją jajecznicę z jabłek o fuck

Gość Do Perwersji
Cycki sobie usmaż:P

W moim łóżku ja rządzę. Ale uległych kobiet nie lubię, lubię takie, z którymi trzeba trochę powalczyć i poskromić. nei_nei, nie zostałaś nigdy dobrze zerżnięta przez samca alfa, dlatego lubisz uległych facetów bez testosteronu :-)

Androgen - wychodzisz z błędnego założenia, ze ulegli faceci nie potrafią dobrze zerznąć. To tak, jakbyś z góry zakładał, ze ulegle kobiety są kłodami w łóżku ;)