Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaklopotanaaaa23213

Ciąża?

Polecane posty

Gość zaklopotanaaaa23213

Po stosunku z moim chłopakiem, gdy ze mnie wychodził prezerwatywa zeszła mu z członka i została we mnie. Czy jest duże prawdopodobieństwo, że mogę być w ciąży? Wyciągnęłam ją od razu i potem poszłam się umyć...

Gość MarysiaDobraRada
Moja przyjaciółka miała kiedyś podobną sytuacje i okazało się że jest w ciąży choć nie zdawała sobie z tego sprawy. Radze wykonać test ciążowy, wybrać się do ginekologa i kupować lepsze prezerwatywy.

Gość zdecydowana ja
Jeśli bardzo się obawiasz to tabletki 72 po są na rynku, escapelle się nazywają. Są na receptę. Ile masz lat>?

Do MarysiaDobraRada: Lepsze to znaczy jakie..? Ja z moim chłopakiem kupujemy dobre prezerwatywy i też kilka razy zsunęła nam się gumka... A do autorki: Rozumiem, że prezerwatywa była pełna..? Jeśli tak to możesz być w ciąży. Najlepiej zrobić test ciążowy. Daj znać jak tam u Ciebie..:)

Gość zaklopotanaaaa23213
Mam 17 lat, prezerwatywa była pełna, za trzy dni wykonam test. Dziękuje wszystkim za pomoc, dam znać jak u mnie.

Mam nadzieję, że wszystko ułoży się po Twojej myśli i będzie dobrze..:) Daj znać co tam u Ciebie..

Gość zaklopotanaaaa23213
Wykonałam test ciążowy i wyszedł negatywny, ale zrobię jeszcze jeden po miesiącu, więc jest na razie ok :)

Gość qwertyuioplkjhgfd
nam też się to zdarzyło, tylko on nie wiedział że gumka została we mnie, szukaliśmy, a potem okazało się, że jest w środku.Czyli nie wyjęłam jej od razu, a w ciąży nie byłam:)

Gość azdfggdsssss
Róznie może byc, idz do ginekologa, przy okazji zrobi ci badania kontrolne i nie ma sie co bac ginekolog nie gryzie a jak juz współżyjesz mimo tego ze troche z mloda jestes to przydalo by sie wybrac do ginekologa na badania kontrolne.

Gość zaklopotanaaaa23213
Dziękuję wszystkim :) a ginekologa się nie boje bo już byłam ..:)

Gość zaklopotanaaaa23213
Jak sie moja mama dowie to pochowa mi wszystkie lalki!:(